Prachtig 1 slaapkamer studentenflat op toplocatie!

Spoorweglaan 23, 8500 Kortrijk

23 m²
1
1
€ 135.000

Ref. 4867285

Beschrijving

De vraag naar kwalitatieve studentenflats wordt steeds groter. Kortrijk kampt met een nijpend tekort aan kamers en als antwoord is er nu Spoor 23, ons nieuwste investeringsproject. Een boost voor je spaargeld en een oplossing voor het gebrek aan studentenkamers. Alle studentenflats zijn voorzien van de moderne faciliteiten die tegenwoordig verwacht worden door de studenten. Denk aan individueel sanitair, internet en een kwalitatieve afwerkingsgraad. Met 26 nieuwe studentenflats, alle voorzieningen, een co-workingspace én een mooie binnentuin, bruist dit duurzame project binnenkort van de jonge energie.

Kortrijk telt dit academiejaar ongeveer 16.000 ingeschreven studenten. Schepen van Wonen en Bouwen Wout Maddens (Team Burgemeester): “Ongeveer één op vier studenten zit op kot, dat zijn er straks zo’n 4.000, terwijl er nu 2.439 erkende studentenkamers zijn. Er is dus zeker een behoefte aan 1.500 nieuwe koten.”

Schrijf je in op ons sociaal netwerk voor vastgoedinvesteerders www.altro-invest.be en laat je inspireren, informeren en adviseren!

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting