CITY GATE - FASE I - app. 1. B.2.4

€ 223.000

78m²
1
1

Beschrijving


Op zoek naar een prachtige plek om thuis te komen, vlakbij het centrum van Machelen? Dan bent u meer dan welkom in City Gate.

Dit fantastisch nieuwbouwproject is gelegen in een groene setting, aan de rand van Brussel. U komt er terecht in een wijk in opkomst, die aan een echte heropleving bezig is dankzij heel wat nieuwe projecten en initiatieven. Met meer dan 160 appartementen, gebouwd in drie opeenvolgende fases, waarvan 'fase I' 34 app. en 1 commerciële ruimte omvat, belooft City Gate een uniek project te worden, waar inwoners elkaar ontmoeten in een levendige en gezellige omgeving. Samen keuvelen op één van de vele pleintjes of met de fiets de prachtige gemeente ontdekken. Deze wijk heeft heel wat troeven voor zowel jonge gezinnen als gesettelde koppels. Dankzij de combinatie van een stijlvolle uitstraling en de natuurlijke zones tussen de gebouwen komt u thuis in een gezellige stek, waar het fijn verblijven is.

Dit appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en apart toilet,  een berging, 1 slaapkamer met ensuite badkamer met dubbele lavabo en ligbad of douche, een leefruimte met open keuken en een inpandig terras met west oriëntatie. Het ontdekken waard!

Kom langs in ons afgewerkt kijk appartement elke week op zaterdag tussen 10u en 12u of op afspraak! Schrijf je nu in via info@altro-vastgoed.be of bel naar 015 63 80 43.

Download plannen

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Unit

3850769

Type

apartment

m2

78

Bouwjaar

2020

Prijs

€ 223.000

Ligging

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Gratis Schatting