Verte 06 - Focus op duurzaamheid en rust

Aspergeveld 06, 2800 Mechelen

180 m²
4
2
€ 405.000

Ref. 4417843

Beschrijving

Een (t)huis op maat. 

De woningen worden op een hoogwaardige manier afgewerkt. Voor de afwerking van keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn ruime budgetten voorzien zodat je de volledige vrijheid hebt om de woning volledig naar wens af te werken. Wedden dat je je hier onmiddellijk thuis voelt? 

De woning VERTE 06 beschikt over; Inkomhal met apart toilet, open leefruimte met aangrenzend de open keuken. Deze sluit aan aan het salon die op zijn beurt een mooi uitzicht geeft op de zuidwest tuin en voorzien van een buitenberging, we vinden naast de keuken nog een ruime berging. Op verdiep nachthal met apart toilet, ruime badkamer, 3 slaapkamers en een berging. De platte daken zijn afgewerkt met groendaken. Via de traphal komen we op verdiep 2 daar vinden we een open bureau , slaapkamer, een extra badkamer en technische berging.
Parking bij aan te kopen aan 25.000€, een meerwaarde voor elk eigendom.

Voor hulp en advies kan je steeds bij een persoonlijke klantenbegeleider terecht. Tijdens een individueel overleg bespreken wij graag het project en de alternatieve indelingsmogelijkheden van de woning. 

Alle woningen worden ontworpen in een hedendaags en tijdloos design met een praktische indeling en hoog wooncomfort. Het aantal dragende wanden in de woning worden beperkt om de flexibiliteit van de indeling te vergroten. Creëer binnen grote, open ruimtes met een riante lichtinval en een fraai uitzicht op groen.

ONDERGRONDS PARKEREN
De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage. Elke woning beschikt over een private parkeerplaats, uitgerust met een stopcontact dat traag laden van elektrische wagens mogelijk maakt.  Wagens verdwijnen onder de grond, waardoor er bovengronds een verkeersluwe omgeving ontstaat met een groen uitzicht.

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
Bewoonbare opp.
Slaapkamer 1
15 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Slaapkamer 3
11 m²
Slaapkamer 4
9 m²
Terras 1
24.86 m²
Woonkamer
37 m²
Keuken
14 m²
Bureau
6 m²
Tuin
120 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting