Kleinschalig nieuwbouwproject met kwalitatieve afwerking

Bruggestraat 7-9, 8730 Oedelem

65 m²
1
1
€ 175.500

Ref. 4233602

Beschrijving

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Woonproject Odila is een kleinschalig project op een steenworp van het dorpsplein van Oedelem. Horeca, winkels, dienstverlening, scholen, openbaar vervoer etc… bevinden zich allemaal vlakbij dit project. Met een vlotte verbinding naar Brugge en De Kust geniet Oedelem van een uitstekende ligging. Omringd door groen, is het er aangenaam wonen.

Het project bestaat uit 8 appartementen met telkens 1 slaapkamer, elk voorzien van een ruim terras. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 riante penthouses met zuid gerichte terrassen. Openbare parkeerplaatsen bevinden zich achter het project.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en energiezuinig (E-peil 40).

Woonproject Odila: ‘Odila’ die samen met ‘Haima’ de basis vormde voor ‘Udelhem’, de oude schrijfwijze van ‘Oedelem’. De betekenis ‘woning van het erfgoed of van het domein’, de bouwheer en architect wenste de naam door te trekken in deze tijdloze en moderne architectuur. Een referentie, een eye-catcher in het hart van Oedelem.


Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Giel via 0472 82 04 35 of via giel@altro-vastgoed.be.

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
447 m²
Bewoonbare opp.
65 m²
Slaapkamer 1
12.67 m²
Terras 1
4.5 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting