Residentie Pluba

Aalter

Ligging

Bellemstraat 2

Referentie

4700314

Stijlvol project op toplocatie te Aalter!

Residentie Pluba is een innovatief en stijlvol gemengd project met 4 handelspanden, 9 lichtrijke appartementen, een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling.

De handelspanden zijn aantrekkelijk door de perfecte zichtbaarheid, een toplocatie voor wie op zoek is naar een pand voor vrije beroepen. Gezien het casco verkocht wordt heb je nog alle vrijheid voor de inrichting ervan.

Voor de appartementen heeft de architect de focus gelegd op integratie, beleving en duurzaamheid die te vertalen zijn door ruime balkons en terrassen, lichtrijke woonruimtes en groene accenten.

 

Kies je voor een nieuwe thuis of een investering met een authentiek dorpsgevoel?

Contacteer onze verkoopmakelaar Giel voor meer informatie.

Type units

Ligging

De ligging van Residentie Pluba is op dé toplocatie van Aalter. Op wandelafstand van het pittoreske en gezellig markplein met tal van restaurants en drinkgelegenheden. En door de nabijgelegen E40 een ideale verbinding naar Brugge, Oostende of Gent.

exterieur foto

Exterieur

De stijlvolle architectuur, grote raampartijen, ruime balkons en terrassen maken van Residentie Pluba een unieke woonbeleving. Ook het panoramisch dakterras zijn het pareltje van dit project. De gladde gevelpleister verwijzen naar de 19de eeuwse gevelrij op de markt.

Interieur

Ruime 2 slaapkamer appartementen met prachtige afwerking. De balkons en terrassen vormen, als verlenging van de leefruimte, een rustpunt in het ritme. Residentie Pluba roept een beetje het vakantiegevoel op door de met licht overgoten woonruimtes naar buiten toe te verlengen.

Energie

Residentie Publa is een ecologisch project. Zowel de verwarming als het opwarmen van sanitair water voor de badkamer gebeurt met een geothermische warmtepomp. Dank zij de vloerverwarming van hoge kwaliteit verkrijgen de bewoners een aangenaam wintercomfort en kan er in de warme maanden eveneens passief gekoeld worden via de vloerverwarming. Met andere woorden, Residentie Pluba is een energiezuinig project met appartementen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting