70% VERKOCHT  

Villa Moeie

Eeklo

Ligging

Tieltsesteenweg 75

Bouwjaar

2021

Referentie

4626207

Kom langs op afspraak en ontdek ons prachtig kijkappartement!

Investeren in Villa Moeie, is investeren in jezelf, je familie en toekomstige generaties!

Het prachtige woonproject laat senioren genieten van hun zilveren jaren in een erkende assistentiewoning. Villa Moeie wil een levenslange garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die wordt aangevuld met diensten en ondersteuning, aangepast aan de unieke wensen en noden van de bewoners.
Wie kiest voor Villa Moeie, kiest voor een zorgeloos leven.

Met de steeds toenemende vergrijzing zijn serviceflats op een goede locatie en met zorggarantie in de verhuring erg gegeerd. Later beschikt u dan meteen over de ideale locatie en zorgverlening, wanneer u er zelf gebruik van wil maken. Uw rendement is dus drievoudig: huurinkomsten indien u er niet zelf in woont, woongenot wanneer u dat wel doet en meerwaarde op vastgoed gezien deze mooie locatie.


ACTIEVOORWAARDEN!!!
Geniet van een volledige afwerking (verlichting of schilderwerk of zonnewering)
of een jaar huurgarantie.


Aankoop aan 6% BTW onder voorwaarden.

Contacteer ons via 078/ 35 37 01 of info@altro-vastgoed.be

Type units

" Van én voor levensgenieters!"

— Jolien Vercruysse

Ligging

Villa Moeie ligt aan het kruispunt van de Tieltsesteenweg met de Moeie en is één van de toegangspoorten tot de stad Eeklo. 500 meter wandelen (of fietsen) en je bent al in het stadscentrum van Eeklo. Winkelen kan je naar hartelust in Eeklo. Er zijn veel mogelijkheden om iets te gaan eten of drinken. Eeklo telt zo’n 21.000 inwoners. Een middelgrote stad met een gezellige drukte en toch ook voldoende rust. Het centrum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer zin in ontspanning in de natuur? Dan is de oude spoorlijn 58, die vroeger Brugge verbond met Gent, vlakbij. Vandaag is het een mooi fiets- en wandelpad dat leidt naar het natuurgebied “Het Leen”. Hier is het zalig om te wandelen en tot rust te komen, ver weg van de drukte van alledag.

exterieur foto

Exterieur

Groen binnengebied met optimale privacy. De pittoreske villa Steyaert langs de Moeie in Eeklo werd afgebroken om een volledig nieuwe bestemming te krijgen. Het prachtige oude park van 8000 m² met oude bomen werd niet aangetast waardoor het nieuwe project een oase van groen blijft. In dit prachtig groen parkdomein wordt het heerlijk kuieren.

Interieur

De ruime, instapklare assistentieflats omvatten een mooie lichtrijke leefruimte met eet-en zithoek, een volledig ingerichte keuken, 1 of 2 slaapkamers, een aangepaste badkamer met ruime inloopdouche, toilet en een mooi, overdekt leefterras. Alle noden zijn voorzien om volledig zelfstandig te kunnen wonen met de nodige ergonomische aanpassingen.

Energie

De gebouwen zijn voorzien van een goede thermische isolatie en hebben daarom een lage K-waarde van maximum K40.

Investering

Investeren in Villa Moeie, is investeren in jezelf, je familie en toekomstige generaties Aantrekkelijke assistentiewoningen zijn een opportuniteit. Bij aankoop betaalt u een verlaagd BTW-tarief van 12%. U heeft ook vrijstelling van onroerende voorheffing. U investeert en wij verhuren uw flat voor u. Zo heeft u geen zorgen en geniet u jaar in jaar uit van een mooie opbrengst. En later – als u er zelf nood aan heeft – bent u zeker van uw thuis … mét hotelservice en aangepaste zorg.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting