Slennedorp

Evergem

Ligging

Sleidinge-Dorp 136

Bouwjaar

2022

Referentie

4727049

Stijlvol nieuwbouwproject middenin het centrum van Sleidinge

Residentie Slennedorp is een stijlvol nieuwbouwproject middenin het centrum van Sleidinge, bestaande uit 24 appartementen met zowel één, twee als drie slaapkamers.
Dit project bestaat uit twee fasen namelijk fase A met 11 entiteiten en fase B met 13 entiteiten. Door de vele glaspartijen en ruime leefterrassen werd hier door de architect de focus gelegd op voldoende ruimtegevoel en lichtinval.

De uitvalsbasis van 'Slennedorp' is bijzonder gunstig vanwege de aanwezigheid van het station Sleidinge en de vlotte verbinding naar de bruisende stad Gent. Deze levendige buurt biedt een heel divers aanbod aan winkels, horeca en diensten.

Ondergronds zijn er voldoende garageboxen, staanplaatsen en kelderbergingen aanwezig, zodoende u zorgeloos kan parkeren.

Bovendien komen de appartementen gelegen in fase A in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%, op voorwaarde uiteraard dat u als koper aan de voorwaarden voldoet.

Type units

Ligging

De uitvalsbasis van Slennedorp is bijzonder gunstig vanwege de aanwezigheid van het station Sleidinge en de vlotte verbinding naar de bruisende stad Gent. Deze levendige buurt biedt een heel divers aanbod aan winkels, horeca en diensten.

exterieur foto

Exterieur

De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en een strakke look. Dankzij de goede oriëntatie zit je op je terras, of in je tuintje, lekker in de zon. Beide gebouwen bestaan uit twee verdiepingen en hebben een doorlopende ondergrondse verdieping met garageboxen, staanplaatsen en bergingen.

Interieur

De appartementen beschikken over alle hedendaagse wooncomfort met lichtrijke leefruimtes, volledig afgewerkte keuken en badkamer. Bovendien kan alles nog naar eigen smaak worden afgewerkt.

Energie

Conform EPB-studie zijn er zonnepanelen voor een totaal vermogen van 2100 Wp voorzien met omvormer. De appartementen worden gebouwd volgens de recentste energienormen.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting