70% VERKOCHT  

Park Withof I

Knesselare

Ligging

Veldstraat 54

Bouwjaar

2021

Referentie

4394341

Prachtig residentieel woonproject Park Withof!

LAATSTE 5 APPARTEMENTEN TE KOOP IN DIT PRACHTIGE PROJECT!

Het residentieel woonproject Park Withof I bestaat in een eerste fase uit 18 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses.

Dankzij de zuidwest oriëntatie kan je zalig genieten op je terras of in je tuintje en heb je een mooi uitzicht over het ruime aangelegde park.
Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren.

Op woensdag is er wekelijks een infomoment in het verkoopkantoor op de werf van 16.00-18.00 uur!

Type units

Verkocht
Prachtig gelijkvloers appartement met tuin en terras! Veldstraat 54, Knesselare
Verkocht
Prachtig residentieel woonproject Park Withof! Veldstraat 54, Knesselare
Verkocht
Prachtig residentieel woonproject Park Withof! Veldstraat 54, Knesselare
Verkocht
Prachtig residentieel woonproject Park Withof! Veldstraat 54, Knesselare
Verkocht
Lichtrijk appartement met ruim terras! Veldstraat 54, Knesselare
Verkocht
Prachtig residentieel woonproject Park Withof! Veldstraat 54, Knesselare

" Waarom kiezen voor Park Withof?"

— Giel Depuydt

Ligging

Gezellig dorp met goede verbindingen! In Knesselare ervaar je vooral het gezellige dorpsleven. En met maar liefst 4 natuurgebieden leent de omgeving zich ook voor verkwikkende wandelingen of fietstochten. Toch ben je via de nabijgelegen E40 zo in Brugge, Oostende of Gent. Ideaal dus voor woon-werkverkeer. Of als je een dagje wilt gaan shoppen of cultuur opsnuiven.

exterieur foto

Exterieur

Eigentijdse uitstraling! De inspringende gevel van het gebouw zorgt voor een dynamische bouwstijl en geeft het geheel een eigentijdse, moderne uitstraling. De appartementen bieden een zee van ruimte. Bovendien kun je, als je op plan koopt, nog schuiven met de niet-dragende muren. Zo creëer je een woonst helemaal op jouw maat. Voor de afwerking heb je keuze uit diverse, kwalitatieve materialen.

Interieur

Ruime, lichtrijke appartementen! De ruime appartementen hebben 2 slaapkamers. Twee penthouses tellen zelfs 3 slaapkamers. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval. En dankzij de zuidwest oriëntatie zit je op je terras, of in je tuintje, lekker in de zon. Het vrijstaande gebouw bestaat uit drie verdiepingen en heeft een ondergrondse parkeergarage, met berging en fietsenstalling. Maar ook buiten is er plaats genoeg om je fiets veilig achter te laten. De appartementen worden gebouwd volgens de recentste energienormen.

Energie

Lagere energiefactuur! Het elektriciteitsnet is enkel nodig voor de werking van de installatie voor verwarming en koelen. De warmte zelf wordt bekomen uit de aardwarmte en wordt naar boven gebracht door boringen van meer dan 100 meter diepte. Het gebruik van aardgas wordt hierdoor helemaal vermeden. De warmtepomp heeft ook een heel gunstige invloed op het E-peil van het gebouw. Het elektriciteitsnet is er enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelinstallatie. Passieve koeling en genieten van koele zomerdagen Passieve koeling is een eenvoudig principe en is een echte troef van de geothermische warmtepomp. Door het appartement passief te koelen tijdens warme zomerdagen, wordt overtollige warmte weggenomen en wordt deze warmte terug opgeslagen in de aardbodem. Hierdoor verkrijgt men in de volgende koudere periodes terug een beter rendement.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting