Moderne BEN-woning met 4 slaapkamers

Berlaarbaan 18, 2820 Bonheiden

245 m²
4
1
€ 682.000

Ref. 6032166

Beschrijving

Bent u op zoek naar een moderne, energiezuinige woning op een gunstige locatie te Bonheiden? Deze ruime woning met vier slaapkamers ligt op een prachtig perceel van 915 m² en biedt u alle comfort en luxe die u zich maar kunt wensen.

Er wordt volledig afgezien van fossiele brandstoffen, wat de woning doet onderscheiden in hun duurzaam karakter. Dankzij de fotovoltaïsche zonnepanelen, het ventilatiesysteem type D en de warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming geniet u van optimale energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat.

Bij de afwerking van deze woning wordt een hoge standaard gehanteerd. U krijgt mooie budgetten om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw persoonlijke smaak en wensen. Zo maakt u van dit huis écht uw thuis.

INDELING

Gelijkvloers


Betreden doe je in de inkomhal met wc en ingebouwde vestiairekast. Bureau toegankelijk via inkomhal. Dankzij de extra grote garage heeft u ook handige bergruimte. Open leefruimte met keukeneiland. Vanuit de leefruimte heb je weidse uitzichten over het achterliggende groen. 

1ste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 4 grote slaapkamers terug te vinden. Deze meten elk 16m². Centraal in de nachthal is de badkamer met bad en dubbele lavabo. Verder vindt u op de nachthal ook een tweede wc terug. 


Interesse? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Uw droomhuis in Bonheiden wacht op u!

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
915 m²
Bewoonbare opp.
245 m²
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
16 m²
Slaapkamer 3
16 m²
Slaapkamer 4
16 m²
Terras 1
30 m²
Woonkamer
51 m²
Keuken
12 m²
Bureau
12 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
D
P-score
D

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting