Berlaarbaan

Bonheiden

Ligging

Berlaarbaan 18

Bouwjaar

2024

Referentie

6032117

Drie moderne BEN-woningen in Bonheiden

Bent u op zoek naar moderne, energiezuinige woningen op een gunstige locatie te Bonheiden? Deze ruime woningen met vier slaapkamers liggen allen op een prachtig perceel en biedt u alle comfort en luxe die u zich maar kunt wensen.

Type units

" Moderne BEN-woningen met 4 slaapkamers"

— Nico Di Taranto

Ligging

Bonheiden is een gemeente in de provincie Antwerpen, België. Het ligt in de regio Vlaanderen, nabij de stad Mechelen. Bonheiden heeft een landelijke karakter en biedt een rustige woonomgeving met veel groen en natuur. De gemeente bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Bonheiden zelf en Rijmenam. Bonheiden is een aantrekkelijke plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige leefomgeving met goede verbindingen naar grotere steden zoals Mechelen en Antwerpen.

exterieur foto

Exterieur

Moderne woningen, gebouwd volgens de huidige standaarden op ruime percelen met zicht op groen.

Interieur

Bij de afwerking van deze woning wordt een hoge standaard gehanteerd. U krijgt mooie budgetten om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw persoonlijke smaak en wensen. Zo maakt u van dit huis écht uw thuis.

Energie

Er wordt volledig afgezien van fossiele brandstoffen, wat de woning doet onderscheiden in hun duurzaam karakter. Dankzij de fotovoltaïsche zonnepanelen, het ventilatiesysteem type D en de warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming geniet u van optimale energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting