Altro Projects, uw nieuwbouwmakelaar.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Specialisten in nieuwbouw & verkoop op plan

Waar u ook naar op zoek bent, de nieuwbouwprojecten van Altro Projects laten u gegarandeerd niet onberoerd. Onze focus en specialisatie ligt niet zomaar op nieuwbouw en verkoop op plan. We hebben hierin jarenlange ervaring opgebouwd die we graag met onze klanten delen.

Zowel in Vlaanderen als in Brussel werken we samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers en projectontwikkelaars.

two people in altro office

Hoe gaan we te werk?

“Dé totaaloplossing voor de commercialisatie van uw project”

Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers en deels uit beleggers voor wie wij tevens een verhuur – of herverkoop service aanbieden. Beleggen of wonen, we maken er steeds een erezaak van om de klant doorgedreven te informeren aan de hand van een helder stappenplan.

We zijn steeds mee met de laatste marketingtrends en -ontwikkelingen. Zoals u weet niet onbelangrijk, want in een snel bewegende vastgoedmarkt is niet alleen een gedegen kennis van zaken belangrijk, maar ook een vooruitstrevende marketingstrategie is onmisbaar.

Als uw partner in vastgoedprojecten doen we bij Altro meer dan enkel verkoop. We bieden u diensten op maat van uw bedrijf, specifiek gericht op projectmakelaardij.

Markt Analyse - Altro Nieuwbouw

Wilt u ook een nieuwbouwproject realiseren?

U kan ons steeds telefonisch of per e-mail bereiken. Wij horen graag van u. Hebt u liever dat wij contact met u opnemen of heeft u een specifieke vraag? 

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting