Grondontwikkeling

Uw professionele partner voor uw projectgrond

Bij Altro Projects hebben we samen meer dan 20 jaar opgebouwde expertise in grondontwikkeling in huis. Wij bieden de particuliere en professionele grondeigenaar onafhankelijk advies bij de ontwikkeling van zijn projectgrond.

Op basis van een grondige analyse krijgt u als grondeigenaar een objectief inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden en waarde van uw grond. Vervolgens werken we deze analyse uit tot een concreet projectdossier. In een vervolgtraject, dat we samen bepalen, wordt uw grond aangeboden aan de meest geschikte projectontwikkelaar en/of investeerder. Altro beschikt over een ruime database van ontwikkelaars en investeerders, elk met hun specialiteit, hun regio en hun ambities. Met onze ervaring én ons werkgebied, verspreid over Vlaanderen en Brussel, kunnen wij voor uw projectgrond steeds de meest geschikte partij vinden.

4 stappen tot een succesvolle grondontwikkeling

U bent grondeigenaar, uw grond verdient de grootste zorg. Samen doorlopen wij met u 4 verschillende stadia.

1. Kennismakingsgesprek

Wij maken bij Altro graag tijd voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw verwachtingen en wensen. Welke meerwaarde kan Altro Grondontwikkeling u bieden en hoe gaan we te werk? Dat bespreken we graag met u met een lekker kopje koffie.

2. Altro QuickScan

Altro heeft een methodiek ontwikkeld waarop we in een relatief korte tijdsbestek het potentieel en de aandachtspunten van uw grond in kaart kunnen brengen, uitgaande van de stedenbouwkundige normeringen.

3. Projectanalyse

De uiteindelijke waarde van uw grond wordt bepaald door zijn ontwikkelingsmogelijkheden. Na de QuickScan én na akkoord van de grondeigenaar gaat Altro van start met een diepgaande analyse van de verschillende ontwikkelingsvarianten met hun opbrengstmodel én een gestructureerd overleg met de verschillende overheidsdiensten.

4. Verkoop

Vooraleer u beslist om uw projectgrond te verkopen, bekijken wij eerst met u de verschillende manieren van verkoop, met elk hun financiële en juridische implicaties. Daarna bieden wij uw grond discreet aan bij de juiste projectontwikkelaars. Wij putten daarbij uit een grote database van solvabele investeerders, promotoren en bouwbedrijven in Vlaanderen en Brussel.

Vragen over grondontwikkeling?

U heeft een specifieke vraag over uw projectgrond of een algemene vraag?
Vul alvast het onderstaande formulier in. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Uw vraag
Hoe heeft u ons gevonden
E-book Grondontwikkeling

Download het E-book

Ontdek de tips van Dave Bracke die ervoor zorgen dat je meer uit je grond kunt halen. Download het E-book nu.

E-book Grondontwikkeling

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting