U bent projectontwikkelaar?

Altro Projects ondersteunt projectontwikkelaars van A tot Z. 

Zowel in Vlaanderen als in Brussel werken we samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers, projectontwikkelaars en private investeerders.

Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers en deels uit beleggers voor wie wij tevens een verhuur – of herverkoop service aanbieden. Beleggen of wonen, we maken er steeds een erezaak van om de klant doorgedreven te informeren aan de hand van een helder stappenplan.

We zijn steeds mee met de laatste marketingtrends en -ontwikkelingen. Zoals u weet niet onbelangrijk, want in een snel bewegende vastgoedmarkt is niet alleen een gedegen kennis van zaken belangrijk, maar ook een vooruitstrevende marketingstrategie is onmisbaar.

Als uw partner in vastgoedprojecten doen we bij Altro meer dan enkel verkoop. We bieden u diensten op maat van uw bedrijf, specifiek gericht op projectmakelaardij.

Grondontwikkeling

Grondontwikkeling

Altro Grondontwikkeling analyseert en evalueert samen met de grondeigenaar de ontwikkelingsmogelijkheden van zijn grond. Wij bieden zowel de particuliere als de professionele grondeigenaar onafhankelijk advies bij de ontwikkeling van zijn grond.

two people in altro office

Markt- & projectstudies

Bij de ontwikkeling van een nieuwbouwproject is een duidelijke afspiegeling van de reële vraag en aanbod in de markt essentieel voor het slagen van een project. Wij zorgen voor een gedetailleerde markt- en projectstudie op vraag van de opdrachtgever.

Markt- en projectstudies
Altro Projects - News

Projectmarketing

Uw project staat centraal, wij ontwikkelen een sterke marketingstrategie op maat van uw project. Hoe gaan we het project positioneren? Hoe maken we van uw project een sterk merk? Beantwoordt het aan de vraag in de markt? Hoe kunnen we zoveel mogelijk kwalitatieve leads generen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een volledige ontzorging van de marketing van uw project.

Altro flyer

Projectverkoop

Altro Projects heeft zich door de jaren heen als nieuwbouwmakelaar gespecialiseerd in verkoop op plan. We bieden verscheidene verkoopformules aan om uw project doordacht en gedreven in de markt te zetten, zodat uw project de aandacht krijgt dat het verdient. Dat kan onder de naam van Altro, of verkoopt u liever onder de vlag van het project zelf? U hebt de campagne al uitgewerkt en zoekt een sterke verkooppartner die instaat voor de gehele verkoop?  Ook dan helpen wij u graag verder.

Verkoop project - Altro Immo

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting