Heerlijk groen wonen in de rand van Gent.

Bronstijdweg 1, 9040 Sint-Amandsberg

82 m²
2
1
€ 245.403

Beschrijving

Scheeplosser is een open uitnodiging voor hen die op zoek zijn naar een rustige en groene leefomgeving nabij de stad. Een permanent uitzicht op het groen: op uw eigen terras of in uw privé-tuin en in het park van bijna 10 hectare, annex boomgaard. U kan er heerlijk wandelen, lopen en fietsen, met voorrang op de auto. Scheeplosser situeert zich op een woonerf waar gemotoriseerde voertuigen maximaal 20 km/u mogen rijden.

Scheeplosser vloeit perfect over in ons idee van hedendaags wonen: de zalige natuur vlakbij de broeierige binnenstad.

Het project ligt in de site Zeemanstuin, een binnengebied van bijna tien hectare waar twee derden voorbehouden is voor groen en publieke ruimte. Het heeft een eigen boomgaard en ook de waardevolle bomen van het bestaande park Sapinière werden in het fraaie natuurplaatje opgenomen.

Wil u de wijde wereld in? Met de fiets bereikt u in 10 minuten het station Gent-Dampoort, waar u naar alle grote steden spoort. In amper 5 minuutjes rijdt u met de auto de R4 op. En vlakbij de site vindt u winkels, sportcentra, bushaltes en het ziekenhuis AZ Sint-Lucas Gent. Een ligging waar iedereen zou voor tekenen.

Ook de fietsas maakt daarbij integraal deel uit van de parkbeleving. Bent u dus op zoek naar een appartement met terras te koop, zoek niet verder, Scheeplosser heeft alles in huis!

Het gelijkvloers, 1ste, 2de of 3de verdieping. Een bewoonbare oppervlakte van 61 m², 106 of daartussen. Terras of tuin.

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil.

Zin in een comfortabel natuurleven vlakbij de stad, alleen, met zijn tweeën of met het gezin? Scheeplosser verrast u ook met zijn prijs.

Scheeplosser is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter. Het totale project overkoepelend door stadsontwikkelaar SoGent bestaat uit een mix van woningen en appartementen.  SoGent koos voor de bouw van de appartementen Mevaco als partner.

Appartement 2.2 is gelegen op de tweede verdieping en omvat inkom, leefruimte met open keuken en aansluitende berging, badkamer, nachthal en twee slaapkamers. Via de grote raampartij in de leefruimte hebt u toegang tot het terras van 11 m2.

De verkoop van de appartementen wordt in goede banen geleid door Altro Vastgoed. Contacteer onze verkoopadviseur Dimitri op 0497 35 26 77 of dimitri@altro-vastgoed.be en ontvang als eerste informatie over dit project.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
Slaapkamer 1
12.5 m²
Slaapkamer 2
8.4 m²
Terras 1
11 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting