100% VERKOCHT  

Scheeplosser

Sint-Amandsberg

Ligging

Bronstijdweg 1

Bouwjaar

2020

Referentie

4181879

Heerlijk groen wonen in de rand van Gent.

Scheeplosser is een open uitnodiging voor hen die op zoek zijn naar een rustige en groene leefomgeving nabij de stad. Een permanent uitzicht op het groen: op uw eigen terras of in uw privé-tuin en in het park van bijna 10 hectare, annex boomgaard. U kan er heerlijk wandelen, lopen en fietsen, met voorrang op de auto. Scheeplosser situeert zich op een woonerf waar gemotoriseerde voertuigen maximaal 20 km/u mogen rijden.

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil.

Zin in een comfortabel natuurleven vlakbij de stad, alleen, met zijn tweeën of met het gezin? Scheeplosser verrast u ook met zijn prijs.

Scheeplosser is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter. Het totale project overkoepelend door stadsontwikkelaar SoGent bestaat uit een mix van woningen en appartementen.  SoGent koos voor de bouw van de appartementen Mevaco als partner.

Type units

Verkocht
Heerlijk groen wonen in de rand van Gent. Bronstijdweg 1, Sint-Amandsberg
Verkocht
Heerlijk groen wonen in de rand van Gent. Bronstijdweg 1, Sint-Amandsberg
Verkocht
Heerlijk groen wonen in de rand van Gent. Bronstijdweg 1, Sint-Amandsberg
Verkocht
Heerlijk groen wonen in de rand van Gent. Bronstijdweg 1, Sint-Amandsberg

" Laatste appartement met 1 slaapkamer te koop!"

— Dimitri Raemdonck - vastgoedadviseur

Ligging

Het project ligt in de site Zeemanstuin, een binnengebied van bijna tien hectare waar twee derden voorbehouden is voor groen en publieke ruimte. Het heeft een eigen boomgaard en ook de waardevolle bomen van het bestaande park Sapinière werden in het fraaie natuurplaatje opgenomen. Wil u de wijde wereld in? Met de fiets bereikt u in 10 minuten het station Gent-Dampoort, waar u naar alle grote steden spoort. In amper 5 minuutjes rijdt u met de auto de R4 op. En vlakbij de site vindt u winkels, sportcentra, bushaltes en het ziekenhuis AZ Sint-Lucas Gent. Een ligging waar iedereen zou voor tekenen. Ook de fietsas maakt daarbij integraal deel uit van de parkbeleving. Bent u dus op zoek naar een appartement met terras te koop, zoek niet verder, Scheeplosser heeft alles in huis!

exterieur foto

Exterieur

Moderne architectuur van de hand van architecten Els Claessens en Tania Vandebussche. Deze bouwstijl pas naadloos in het concept van de Zeemanstuin waar appartementen, woningen en voldoende groene zones hand in hand gaan.

Interieur

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil. In het laatste appartement is er nog vrije keuze van vloeren, badkamer en keuken.

Energie

Het E-peil van deze appartementen is maximaal 30, waardoor deze onder de noemer van BEN (Bijna-Energie-Neutraal) - appartementen vallen.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting