TomoWo - type 2 slk B

Tweehuizenweg 70, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

90 m²
2
1
€ 385.300

Ref. 5572321

Beschrijving

Altro Projects is fier om het project TomoWo voor te stellen in Sint-Lambrechts-Woluwe, de nieuwste fase in het totaalproject Greenwood. Deze gemeente is met haar vele parken en groene zones bekend als een van de groenste gemeentes in Brussel. Het project bevindt zich vlakbij de parken Roodebeek,  Georges-Henri en de Gouden Vallei, in een rustige en groene omgeving. Het project heeft een bijzondere architectuur, met veel eenvoud ontworpen, om perfect in de omgeving op te gaan. Wij lanceren hier de volgende fase van dit nieuwe project: 47 appartementen, gaande van studio's, 1-2 slaapkamerappartementen tot ruime penthouses met 3 slaapkamers . Elk appartement wordt volledig hoogwaardig - en volgens eigen smaak en keuzes - afgewerkt. Elke unit heeft bovendien een privéberging in de ondergrondse verdieping. Het ontwerp van de appartementen en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u als koper thuiskomt in een oase van rust. De gebruikte materialen - driedubbele beglazing, ventilatiesysteem D, warmtepomp, ... -  zorgen tevens voor een uitstekend energiepeil (EPC A).

De appartementen met 2 slaapkamer omvatten een inkomhal met bergruimte en apart toilet, lichtrijke leefruimte met open - volledig geïnstalleerde - keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche en terras.

Samengevat vormen deze future-proof appartementen - gelegen in de groene omgeving - de ideale aankoop! Aarzel niet en laat u verleiden bij een bezoek aan een van onze modelappartementen in de vorige fase.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
90 m²
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
9 m²
Terras 1
9.3 m²
Woonkamer
31 m²
Badkamer
6 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting