TomoWo

Sint-Lambrechts-Woluwe

Ligging

Tweehuizenweg 70

Bouwjaar

2024

Referentie

5571920

Lancering TomoWo - Sint-Lambrechts-Woluwe

Altro Projects is fier om het project TomoWo voor te stellen in Sint-Lambrechts-Woluwe, de nieuwste fase in het totaalproject Greenwood. Deze gemeente is met haar vele parken en groene zones bekend als een van de groenste gemeentes in Brussel. Het project bevindt zich vlakbij de parken Roodebeek,  Georges-Henri en de Gouden Vallei, in een rustige en groene omgeving. Het project heeft een bijzondere architectuur, met veel eenvoud ontworpen, om perfect in de omgeving op te gaan. Wij lanceren hier de volgende fase van dit nieuwe project: 47 appartementen, gaande van studio's, 1-2 slaapkamerappartementen tot ruime penthouses met 3 slaapkamers 

Type units

Ligging

Het project is gelegen in Sint-Lambrechts-Woluwe: deze gemeente is met haar vele parken en groene zones bekend als een van de groenste gemeentes in Brussel. De appartementen liggen vlakbij de parken Roodebeek, Georges-Henri en de Gouden Vallei, in een rustige en groene omgeving.

exterieur foto

Exterieur

Het ontwerp van de appartementen en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u als koper thuiskomt in een oase van rust. Samengevat vormen deze future-proof appartementen - gelegen in de groene omgeving - de ideale aankoop! Aarzel niet en laat u verleiden bij een bezoek aan een van onze modelappartementen in de vorige fase.

Interieur

In TomoWo wordt zorg besteed aan zowel het wooncomfort, veiligheid, toegankelijkheid en de rust en privacy van de bewoners. Elk appartement wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De indeling en afwerkingsmaterialen kunnen aangepast worden naar uw wensen en behoeften. Samen met de koper wordt een appartement op maat uitgewerkt.

Energie

De gebruikte materialen - driedubbele beglazing, ventilatiesysteem D, warmtepomp, ... - zorgen tevens voor een uitstekend energiepeil (EPC A).

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting