Energiezuinig nieuwbouwappartement in Wetteren.

Moerstraat 3, 9230 Wetteren

109 m²
2
1
€ 374.311

Ref. 5652669

Beschrijving

Stap binnen in Residentie 'Tilia', een boeiend nieuwbouwproject dat ultiem comfort en duurzaamheid combineert in het bruisende centrum van Wetteren. Met slechts 7 exclusieve appartementen en 9 parkeerplaatsen biedt 'Tilia' een intieme woonsfeer met een moderne twist.

Betreed een oase van natuurlijk licht in dit prachtig ontworpen appartement. De open keuken, eetplaats en leefruimte baden in een zee van daglicht dankzij de royale raampartijen die de ruimte verlichten. Deze open leefruimte vloeit naadloos over naar niet één, maar twee ruime terrassen, waardoor binnen en buiten in perfecte harmonie samenkomen.

De volledig uitgeruste keuken is een plek waar functionaliteit en stijl samenkomen. Voorzien van een kookplaat, afwasmachine, oven, koelkast, spoeltafel en dampkap, belichaamt het gemak en comfort van modern wonen.

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal om tot rust te komen na een lange dag. De badkamer is uitgerust met een verfrissende douche en een stijlvol lavabomeubel met spiegel en subtiele indirecte verlichting. Een apart hangtoilet met handwasbakje biedt extra gemak.

Praktisch en functioneel, de berging is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, waardoor huishoudelijke taken moeiteloos worden afgehandeld.

De vloeren zijn zorgvuldig gekozen: vloertegels sieren de inkom, gang, wc, badkamer, berging, living en keuken, terwijl laminaat de slaapkamers verfraait. De badkamer is smaakvol afgewerkt met faïencetegels tot aan het plafond, wat een vleugje luxe toevoegt aan deze ruimte.

Met twee ruime terrassen (11,6 en 11,49 vierkante meter) biedt dit appartement niet alleen binnenruimte, maar ook de mogelijkheid om buiten te genieten van het weer en de omgeving.

Houd er rekening mee dat de indeling op dit moment nog aanpasbaar is, waardoor er ruimte is voor persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
109 m²
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Terras 1
23.09 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting