57% VERKOCHT  

Tilia

Wetteren

Ligging

Moerstraat 3

Bouwjaar

2023

Referentie

5652416

Moderne nieuwbouwappartementen in centrum Wetteren.

Stap binnen in Residentie 'Tilia', een boeiend nieuwbouwproject dat ultiem comfort en duurzaamheid combineert in het bruisende centrum van Wetteren. Met slechts 7 exclusieve appartementen en 9 parkeerplaatsen biedt 'Tilia' een intieme woonsfeer met een moderne twist.

Type units

Verkocht
Energiezuinig nieuwbouwappartement in Wetteren. Moerstraat 3, Wetteren
Verkocht
Energiezuinig nieuwbouwappartement in Wetteren. Moerstraat 3, Wetteren
Verkocht
Energiezuinig nieuwbouwappartement in Wetteren. Moerstraat 3, Wetteren
Verkocht
Energiezuinig nieuwbouwappartement in Wetteren. Moerstraat 3, Wetteren

" Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort, elegantie en aanpasbaarheid in jouw toekomstige thuis."

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator.

Ligging

Residentie Tilia in Wetteren biedt een centrale ligging met directe toegang tot voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, waardoor comfortabel wonen gegarandeerd is. De nabijheid van scholen, gezondheidszorg en recreatiemogelijkheden versterkt de aantrekkelijkheid van dit woonproject. Daarnaast benadrukt Tilia haar ligging dicht bij groene zones, parken en culturele attracties, wat een perfecte aanvulling vormt op de moderne voorzieningen en duurzame aspecten van het project.

exterieur foto

Exterieur

Elk appartement, variërend van 2 tot 3 slaapkamers, schittert met eigentijdse architectuur die het natuurlijke licht maximaal benut. De royale terrassen zijn een verlengstuk van jouw leefruimte en bieden een oase van rust midden in de stad. Maar daar houdt het niet op - geniet van de serene ambiance van onze gemeenschappelijke stadstuin, een plek om te ontspannen en te verbinden met medebewoners.

Interieur

In Residentie Tilia krijg je de kans om jouw droomappartement te creëren. De afwerking gebeurt volledig volgens jouw eigen smaak en voorkeuren. Van vloerbekleding tot keukenindeling, jij hebt de vrijheid om elke ruimte te personaliseren en aan te passen naar jouw wensen. Bovendien is het nog steeds mogelijk om de indeling van het appartement aan te passen naar jouw voorkeuren. Deze flexibiliteit biedt de mogelijkheid om een ruimte te creëren die perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften. Streef naar het perfecte thuis door de afwerking en indeling aan te passen naar wat het beste bij jou past.

Energie

Ontdek onze BEN-appartementen in Residentie Tilia, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Deze Bijna Energie Neutrale (BEN) appartementen zijn ontworpen om een nieuwe standaard te zetten op het gebied van energiezuinigheid en milieubewust wonen. Elk appartement is uitgerust met een geavanceerde warmtepomp, waardoor je niet alleen geniet van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming, maar ook van aangename vloerverwarming. Bovendien dragen eigen zonnepanelen bij aan de opwekking van groene energie, waardoor je energiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Het resultaat? Een aangename leefomgeving met lagere energierekeningen. De combinatie van innovatieve technologieën en doordachte ontwerpelementen zorgt voor een optimaal energiebeheer en draagt bij aan een lagere ecologische voetafdruk.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting