Emeric - Woningen

Aalter

Ligging

Mergelput 2

Bouwjaar

2023

Referentie

5412990

Drie nieuwbouwwoningen te koop in hartje Aalter.

Residentie Emeric is een innovatief en stijlvol gemengd project met 2 handelspanden, 6 lichtrijke appartementen, een ondergrondse parkeergarage met een autolift en fietsenstalling. Aan de zijde van de Mergelput worden 3 woningen gebouwd. De naam Emeric is niet zomaar gekozen, Emeric Van De Velde was dé Aalterse fotograaf die daar woonde midden de 20ste eeuw.

Type units

" Uiterst energiezuinig door gebruik van zonnepanelen en verwarming via geothermie!"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Residentie Emeric ligt op een een unieke en centrale plaats tussen de Stationstraat en Mergelput in hartje Aalter. Genieten van het gezellige en landelijke Aalter maar toch door de nabijgelegen E40 een ideale verbinding naar Brugge, Oostende of Gent.

Interieur

Deze woningen worden volledig afgewerkt (behalve de zolderruimte) volgens eigen smaak! Kies zelf uw keuken, vloeren, badkamer, ... en voel u direct thuis in deze moderne woningen.

Energie

Residentie Emeric gelooft in een wereld zonder CO2-uitstoot voor verwarming en koeling. Zowel de verwarming als het opwarmen van sanitair water voor de badkamer gebeurt met een geothermische warmtepomp. Dank zij de vloerverwarming van hoge kwaliteit verkrijgen de bewoners een aangenaam wintercomfort en kan er in de warme maanden eveneens passief gekoeld worden via de vloerverwarming. Met andere woorden, Residentie Emeric is een energievriendelijk project met appartementen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting