Residentie Emeric

Aalter

Ligging

Stationsstraat 102-104

Bouwjaar

2022

Referentie

4699863

Ecologisch wonen hartje Aalter!

Residentie Emeric is een innovatief en stijlvol gemengd project met 2 handelspanden, 6 lichtrijke appartementen, een ondergrondse parkeergarage met een autolift en fietsenstalling.

De naam Emeric is niet zomaar gekozen, Emeric Van De Velde was dé Aalterse fotograaf die daar woonde midden de 20ste eeuw.

De 2 handelspanden zijn aantrekkelijk door de perfecte zichtbaarheid, een toplocatie voor wie op zoek is naar een pand voor vrije beroepen. Gezien het casco verkocht wordt heb je nog alle vrijheid voor de inrichting ervan.

Voor de appartementen heeft de architect de focus gelegd op integratie, beleving en duurzaamheid die te vertalen zijn door ruime balkons en terrassen, lichtrijke woonruimtes en groene accenten.

Type units

Verkocht
Ecologisch appartement hartje Aalter! Stationsstraat 102-104, Aalter
Verkocht
Stijlvol 2 slaapkamer appartement in ecologisch project! Stationsstraat 102-104, Aalter
Verkocht
Stijlvolle handelsruimte op centrale ligging te Aalter! Stationsstraat 102-104, Aalter
Verkocht
Lichtrijk appartement met ruim terras! Stationsstraat 102-104, Aalter
Verkocht
Duurzaam en kwalitatief wonen hartje Aalter! Stationsstraat 102-104, Aalter

" Slechts diegene mag slopen die iets beters en ecologischer kan bouwen!"

— Giel Depuydt

Ligging

Residentie Emeric ligt op een een unieke en centrale plaats in de Stationstraat te Aalter. Genieten van het gezellige en landelijke Aalter maar toch door de nabijgelegen E40 een ideale verbinding naar Brugge, Oostende of Gent.

exterieur foto

Exterieur

De stijlvolle architectuur, grote raampartijen, ruime balkons en terrassen maken van Residentie Emeric een unieke en rustige woonbeleving. Het gebouw geeft diverse groene accenten, wat de beleving uitermate vergroot.

Interieur

De ruime appartementen hebben 1 en 2 slaapkamers. Ruime balkons en terrassen vormen, als verlenging van de leefruimte, een rustpunt in het ritme. Residentie Emeric roept een beetje het vakantiegevoel op door de met licht overgoten woonruimtes naar buiten toe te verlengen.

Energie

Residentie Emeric gelooft in een wereld zonder CO2-uitstoot voor verwarming en koeling. Zowel de verwarming als het opwarmen van sanitair water voor de badkamer gebeurt met een geothermische warmtepomp. Dank zij de vloerverwarming van hoge kwaliteit verkrijgen de bewoners een aangenaam wintercomfort en kan er in de warme maanden eveneens passief gekoeld worden via de vloerverwarming. Met andere woorden, Residentie Emeric is een energievriendelijk project met appartementen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting