Park De Wulf

Aalter

Ligging

Boomgaardstraat

Bouwjaar

2024

Referentie

5844004

Park De Wulf: duurzaam wonen in Aalter

In het hart van Aalter wordt binnenkort een duurzame woonwijk gerealiseerd op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, genaamd 'Park De Wulf'. Dit project biedt een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes, omgeven door groene zones, op een toplocatie nabij de Markt in het centrum van Aalter. Deze ontwikkeling belooft niet alleen een nieuwe residentiële buurt te worden, maar ook een groen toevluchtsoord in het hart van de stad.

Type units

" Duurzaam wonen in hartje Aalter"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Park De Wulf wordt gepositioneerd als een aantrekkelijke leefomgeving, strategisch gelegen nabij de bruisende Markt van Aalter, het centrum en het openbaar vervoersnetwerk. Het project belooft een diversiteit aan wooneenheden en commerciële ruimtes te bieden, allemaal omgeven door groene zones die een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur bevorderen.

exterieur foto

Exterieur

In Park De Wulf zullen twee gebouwen worden opgericht, elk met een variatie aan appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De focus ligt op het ontwerp van deze appartementen, waarbij veel aandacht is besteed aan natuurlijke lichtinval en ruimtelijkheid. Bewoners zullen kunnen genieten van ruime terrassen of stadstuinen. Naast de residentiële eenheden zullen er ook twee commerciële ruimtes beschikbaar zijn aan de Boomgaardstraat. Deze ruimtes zijn flexibel in te delen naar de wensen van de eigenaars, waardoor lokale ondernemers de kans krijgen om zich te vestigen in een levendige omgeving.

Interieur

Er wordt sterk de nadruk gelegd op hoogwaardige afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen. Kopers worden aangemoedigd om hun eigen stempel te drukken op het ontwerp en de afwerking van hun appartement, waardoor ze de mogelijkheid hebben om het naar hun eigen smaak en voorkeuren aan te passen.

Energie

Duurzaamheid is een kernwaarde van Park De Wulf, met het gebruik van warmtepompen als een van de vele strategieën om de energiezuinigheid van de gebouwen te verbeteren en ze klaar te maken voor de toekomst. Daarnaast wordt een ondergrondse parkeergarage voorzien, waardoor bovengronds ruimte vrijkomt voor groenvoorzieningen en een afgesloten fietsenberging, wat de leefbaarheid en de rust in de buurt ten goede komt.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting