De Klok

Aalter

Ligging

Brouwerijstraat 7

Bouwjaar

2024

Referentie

5704430

Residentie De Klok: Duurzaam en Modern Wonen

Residentie De Klok, strategisch gelegen in Aalter met directe toegang tot de E40 en N40, omvat een veelzijdig project met een handelspand, vier appartementen en een woning. De focus ligt op een harmonieuze mix van ruimte, natuurlijk licht en duurzaamheid.

Type units

Ligging

De Residentie De Klok, gelegen op de hoek van de Brouwerijstraat en Brevierweg in Aalter, biedt een uitzonderlijke locatie met directe toegang tot de E40 en N40. De centrale ligging maakt Residentie De Klok gemakkelijk bereikbaar voor woon-werkverkeer en biedt directe toegang tot steden als Brugge, Oostende, Gent, Maldegem en Knokke. Alle voorzieningen, van scholen en winkels tot horeca en sportfaciliteiten, zijn op loop- en fietsafstand beschikbaar.

exterieur foto

Exterieur

Het handelspand en de toegankelijke appartementen beloven maximale zichtbaarheid en natuurlijk licht, met ruime, drempelloze terrassen. De architectuur richt zich op integratie, beleving en duurzaamheid, waarbij grote raampartijen en tijdloze gevelstenen de aandacht trekken. De residentie biedt een vakantiegevoel met licht doordrenkte woonruimtes die naadloos overgaan in buitenruimtes.

Interieur

De appartementen, met 1 of 2 slaapkamers, stralen een eigentijdse en moderne sfeer uit, met ruimte voor aanpassingen in de plattegrond. De afwerking omvat hoogwaardige materialen, waarbij kopers begeleid worden door ervaren professionals in de keuze van sanitaire voorzieningen, keukenconfiguratie en vloerbekleding in de showrooms van geselecteerde leveranciers.

Energie

Duurzaamheid staat centraal: het gebouw is ecologisch ontworpen, zonder fossiele brandstoffen, met warmtepompen en zonnepanelen voor lagere energiekosten.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting