Iliana

Brugge

Ligging

Baron Ruzettelaan 116

Bouwjaar

2023

Referentie

6110991

Laatste 2 appartement te koop!

Welkom in dit prachtig kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 4 appartementen, gelegen op een toplocatie op slechts enkele meters van het bruisende centrum van Brugge.
Deze appartementen bieden de perfecte combinatie van luxe, comfort en een levendige stedelijke woonervaring.

Grijp nu uw kans: de laatste 2 appartementen zijn beschikbaar!

Type units

" Perfect voor wie op zoek is naar een stijlvolle en zorgeloze woonervaring in het hart van Brugge."

— Laurent Soetens

Ligging

Gelegen op slechts enkele meters van een scala aan winkels en het bruisende centrum van Brugge, biedt deze locatie ultieme stedelijke gemak. U heeft alles wat u nodig heeft binnen handbereik, van gezellige boetieks en supermarkten tot cafés en restaurants. Het centrum van Brugge, met al zijn culturele en historische bezienswaardigheden, ligt op een korte wandeling afstand, waardoor u optimaal kunt genieten van de dynamiek van de stad.

exterieur foto

Exterieur

Deze appartementen beschikken over volwaardige zonneterrassen met een aantrekkelijke zuid-west oriëntatie. U kunt genieten van het hele dag door stralende zonlicht en een prachtig uitzicht op de terrassen, ideaal voor ontspannen momenten en gezellige avonden buiten.

Interieur

De nieuwbouwappartementen voldoen aan de nieuwste isolatienormen en zijn volledig betegeld met grote keramische tegels. Ze zijn uitgerust met vloerverwarming voor optimaal comfort en een moderne afwerking.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting