100% VERKOCHT  

De Tonne

Deinze

Ligging

Kortrijksesteenweg 234-236

Bouwjaar

2021

Referentie

5148897

Uitverkocht!

Wonen in De Tonne, dat is echt thuiskomen. Het kleinschalig woonproject met 5 kwalitatieve appartementen ligt op fietsafstand van het centrum. Er is een vlotte verbinding met verschillende invalswegen, waardoor je er probleemloos een dagje op uit kan trekken. De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en voldoen aan alle hedendaagse eisen omtrent energiezuinigheid, duurzaamheid, wooncomfort en kwaliteit.

Type units

Verkocht
Uitverkocht! Kortrijksesteenweg , Deinze
Verkocht
Uitverkocht! Kortrijksesteenweg , Deinze
Verkocht
Uitverkocht! Kortrijksesteenweg , Deinze
Verkocht
Uitverkocht! Kortrijksesteenweg , Deinze

Ligging

Het woonproject is gelegen op de Kortrijksesteenweg 234-236 in Deinze, de hoofdstad van de Leiestreek en sinds 2019 officieel Het Land van Nevele, versmelt het centrum naadloos met de rustgevende flora die de stad én de omstreken zo typeert. Net zoals de Leie trouwens, die zich lustig meanderend een kronkelweg door Deinze baant. Dat levert schilderachtige locaties op. Het Land van Nevele: waar wonen, werken en winkelen…maar ook wandelen en fietsen een plezier zijn. Het uitgebreide netwerk van propere wandel- en fietsroutes doorheen de Leiestreek is een eerbetoon aan elke kilometer die u aflegt. Rusten of halt houden doet u bij de culturele bezienswaardigheden – of gezellige terrasjes – die u tegenkomt: het sprookjesachtige Kasteel van Ooidonk, de monumentale Graanstokerij van Filliers, het domein Vosselare Put,...

exterieur foto

Exterieur

In dit project werd gekozen voor een strakke architectuur, waarbij de buitengevels worden uitgevoerd met een grijze gevelbepleistering. Het buitenschrijnwerk zal bestaan uit hoogwaardige alu met akoestisch isolerende raamprofielen, in een zwarte kleur, welke zich naadloos integreert in het geheel.

Interieur

De appartementen zijn inmiddels volledig instapklaar en beschikbaar bij akte.

Energie

Duurzaam en toekomstgericht bouwen! Duurzaamheid staat centraal in elke fase van de bouwwerken, van ontwerp tot oplevering. Doorgedreven thermische en akoestische isolatie, performante dubbele beglazing en een individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie resulteren in een E-peil van max. 40. Het regenwater wordt gerecupereerd voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Zonnepanelen op de daken en een ventilatiesysteem D vervolledigen het duurzaamheidsconcept van ‘De Tonne’.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting