Villa Moeie

Eeklo

Ligging

Tieltsesteenweg 75

Bouwjaar

2021

Referentie

5915529

Verhuurde assistentiewoningen te koop!

Investeren in Villa Moeie, is investeren in jezelf, je familie en toekomstige generaties!

Het prachtige woonproject laat senioren genieten van hun zilveren jaren in een erkende assistentiewoning. Villa Moeie wil een levenslange garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die wordt aangevuld met diensten en ondersteuning, aangepast aan de unieke wensen en noden van de bewoners. Wie kiest voor Villa Moeie, kiest voor een zorgeloos leven.

Met de steeds toenemende vergrijzing zijn serviceflats op een goede locatie en met zorggarantie in de verhuring erg gegeerd. Later beschikt u dan meteen over de ideale locatie en zorgverlening, wanneer u er zelf gebruik van wil maken. Uw rendement is dus drievoudig: huurinkomsten indien u er niet zelf in woont, woongenot wanneer u dat wel doet en meerwaarde op vastgoed gezien deze mooie locatie.

Aankoop aan 6% BTW onder voorwaarden bij eigen bewoning en 12 % BTW bij investering.

Type units

" Deze assistentiewoningen zijn verhuurd en bieden dus een onmiddelijk brutorendement van meer dan 4 %! "

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Villa Moeie ligt aan het kruispunt van de Tieltsesteenweg met de Moeie en is één van de toegangspoorten tot de stad Eeklo. 500 meter wandelen (of fietsen) en je bent al in het stadscentrum van Eeklo. Winkelen kan je naar hartelust in Eeklo. Er zijn veel mogelijkheden om iets te gaan eten of drinken. Eeklo telt zo’n 21.000 inwoners. Een middelgrote stad met een gezellige drukte en toch ook voldoende rust. Het centrum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer zin in ontspanning in de natuur? Dan is het natuurgebied De Lange Moeiakker een aanrader! Meer nog, het natuurgebied bevindt zich net achter het project. Hier is het zalig om te wandelen en tot rust te komen, ver weg van de drukte van alledag.

exterieur foto

Exterieur

De pittoreske villa Steyaert langs de Moeie in Eeklo werd afgebroken om een volledig nieuwe bestemming te krijgen. Het prachtige oude park van 8000 m2 met oude bomen werd niet aangetast waardoor het nieuwe project een oase van groen blijft. In dit prachtig groen parkdomein wordt het heerlijk kuieren.

Interieur

Het project Villa Moeie biedt u de keuze uit moderne assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers. Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. U geniet van alle hedendaags comfort, zoals de nieuwste keukentoestellen en een moderne inloopdouche in uw badkamer. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met aandacht voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift. Naast comfort is ook kwaliteit een sleutelwoord in deze residentie. Uw appartement wordt opgetrokken uit degelijke materialen en tot in de puntjes afgewerkt volgens uw wensen. Er is ook veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Kortom, Villa Moeie staat garant voor langdurig woonplezier.

Energie

Kwalitatief wonen betekent duurzaam wonen. Een appartement in Villa Moeie moet vandaag, morgen en ook in de toekomst voldoen aan uw wensen. De materialen zijn niet opzichtig, maar vallen op door hun ingetogen klasse en slimme details. Vloerverwarming én koeling in het appartement worden aangestuurd door een warmtepomp. De voorzieningen moeten uw leven makkelijker maken, zonder het milieu te belasten. Wonen in Villa Moeie is leven in harmonie. Dag in, dag uit.

Investering

Aantrekkelijke assistentiewoningen zijn een opportuniteit. Bij aankoop betaalt u een verlaagd BTW-tarief van 12%. U heeft ook vrijstelling van onroerende voorheffing. U investeert en wij verhuren uw flat voor u. Zo heeft u geen zorgen en geniet u jaar in jaar uit van een mooie opbrengst. En later - als u er zelf nood aan heeft - bent u zeker van uw thuis, mét aangepaste zorg. We hebben op heden verschillende verhuurde assistentiewoningen in het aanbod met een bruto rendement van meer dan 4 %.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting