Danielle

Erpe-Mere

Ligging

Oudenaardsesteenweg 706

Bouwjaar

2024

Referentie

5961884

Nieuw woonproject te Erpe-Mere: Danielle

Ontdek een betoverende bestemming om thuis te komen bij Residentie Danielle. Dit gloednieuwe woonproject, gelegen op fietsafstand van het bruisende centrum, biedt een warm welkom in een levendige buurt vol voorzieningen.

Type units

" Luxueus wonen met zicht op groen."

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Hoewel Bambrugge een rustige en landelijke omgeving biedt, is het ook gunstig gelegen nabij stedelijke voorzieningen. Het bevindt zich op korte afstand van steden als Aalst, Gent en Brussel, waardoor bewoners kunnen genieten van de rust van het platteland zonder het gemak van stedelijke voorzieningen op te geven. Het dorp heeft enkele lokale voorzieningen, waaronder scholen, winkels en restaurants. Bambrugge heeft ook een bloeiende gemeenschap, met regelmatige evenementen en activiteiten die de lokale cultuur en tradities vieren. Met zijn schilderachtige landschap, historische charme en gunstige ligging, is Bambrugge een aantrekkelijke plek voor mensen die op zoek zijn naar een vredige omgeving om te wonen, omringd door de natuurlijke schoonheid van het Belgische platteland

exterieur foto

Exterieur

Residentie Danielle verwelkomt u met acht splinternieuwe appartementen en ruime parkeergelegenheid. Omringd door een weelderig aangelegde tuin, biedt deze groene oase een serene sfeer waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De tijdloze architectuur van de appartementen, gekenmerkt door natuurlijke bakstenen gevels, belichaamt elegantie en duurzaamheid.

Interieur

Voor uw gemak biedt Residentie Danielle voldoende parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de ondergrondse parking, toegankelijk via een autolift. Of u nu één, twee of drie slaapkamers nodig heeft, elk appartement biedt een lichte leefruimte met een zonovergoten terras dat uitkijkt op de achterliggende tuin, een volledig uitgeruste keuken en badkamer volgens uw eigen afwerkingskeuze.

Energie

Met een E-peil van maximaal 20 is residentie Danielle een toonbeeld van duurzaamheid en energiezuinigheid. Met warmtepompen en zonnepanelen staat Residentie Danielle garant voor een energiezuinige toekomst, zonder inbreuk te doen aan luxe en comfort.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting