Graaf van Vlaanderen - appartementen

Gent

Ligging

Graaf van Vlaanderenplein 15

Referentie

5837898

Exclusief project in Gent-centrum!

Met Graaf van Vlaanderen heeft de stad Gent er een nieuwe parel bij. Op De Zuid - zoals ze het in de Gentse volksmond zeggen, aan het Zuidpark, vind je dit unieke nieuwbouwproject. De zes appartementen met terras zijn afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen. Als kers op de taart bleef het authentieke, historische karakter van het pand helemaal behouden.

Type units

" Uniek woonproject met allure in een historisch gebouw!"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Graaf van Vlaanderen is gelegen in het hart van de stad, waar jong en oud hun gading vinden met ontelbare ontspannings- en ontdekkingsmogelijkheden. Of je nu wil uit eten, een dagje wilt shoppen, de stad wilt ontdekken of cultuur wilt opsnuiven. De vlotte bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets, maakt van Graaf van Vlaanderen dé plek van uitstek om royaal te genieten van wooncomfort.

exterieur foto

Exterieur

Het historische gebouw heeft dezelfde architectuur als de Capitole, die net zoals het project ook aan het Graaf van Vlaanderenplein gelegen is. Het project telt twee commerciële ruimtes, zes ruime appartementen met terras en zes nieuwbouwwoningen - allemaal met uiterst hoogwaardige afwerking. Alle woonunits zijn gebouwd rond en kijken uit op een aangelegde binnentuin, die een gevoel van openheid en rust brengt in het hart van het gonzende stadsleven. De tuin dient als beschermde ontmoetingsplaats voor alle bewoners en faciliteert het sociaal contact tussen alle buren - jong en oud. Het extra gemak van de ondergrondse garage met staanplaatsen voor de auto en een berging per woonunit, maakt van Graaf van Vlaanderen een gegeerd woonproject.

Interieur

De specifieke eigenschappen van het historische gebouw vormden de basis van het ontwerp, waardoor dit project uniek is in zijn soort. De historische plafonds, oude moulures en rozetten zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. De nauwe samenwerking met de diensten Erfgoed en Stedenbouw van de stad Gent vanaf het begin van het project heeft ervoor gezorgd dat de restauratie en het in ere herstellen van het historische pand ten allen tijde voorop stond. Daardoor werden waardevolle elementen behouden en getransformeerd tot pronkstukken van het project. De appartementen zijn volledig afgewerkt en instapklaar.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting