Kotter

Gent

Ligging

Ottergemsesteenweg 453

Referentie

6268240

Investeren in rendabele en gewoon wijze studentenkoten!

Altro Projects lanceert een nieuw studentenhuisvestingsproject in Gent - Kotter - gelegen op de Ottergemsesteenweg vlakbij het UZ Gent. Kotter is een modern en comfortabel studentencomplex in Gent, ideaal gelegen en goed bereikbaar. Het project biedt 126 studentenkamers met een huiselijke sfeer en focus op gezelligheid, comfort en veiligheid. De 12 gemeenschappelijke ruimtes stimuleren sociale interactie en een hechte gemeenschap.

Type units

" Het verschil tussen vraag en aanbod in studentenkamers wordt steeds groter. Schaarste zorgt voor een opportuniteit. Cruciaal om te weten voor een investeerder."

— Dimitri Raemdonck - Altro Projects

Ligging

Kotter biedt een uitstekende locatie die zowel zichtbaarheid als bereikbaarheid garandeert. Het gebouw is uniek en opvallend door haar hoogte en haar strategische ligging: - Vlak bij het knooppunt van de E40 en E17 goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en de fiets - Gesitueerd in de nabijheid van de vele verschillende hogeschool- en universitaire campussen in Gent (max 15min fietsen) - Alle noodzakelijke faciliteiten zijn binnen handbereik (sport, winkels, …) Deze locatie biedt studenten de perfecte balans: dichtbij alle faciliteiten en het levendige stadsleven, met tegelijkertijd de mogelijkheid om zich terug te trekken uit de drukte wanneer gewenst.

exterieur foto

Exterieur

Kotter is een hedendaags en comfortabel studentencomplex op een unieke locatie in Gent, heel vlot toegankelijk, Het project is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting. Het project biedt 126 lichtrijke studentenkamers in een huiselijke sfeer, in 3 verschillende typologieën en prijsklassen. Deze combinatie van hedendaagse, hippe, comfortabele huisvesting en een groene omgeving, biedt een grote meerwaarde voor zowel de studenten als de buurt. Kotter is een interessante investering met een hoge meerwaarde potentieel.

Interieur

Om het aanbod democratisch en gevarieerd te houden, worden er 3 types van studentenkamers aangeboden. Dit voor zowel investeerders als studenten naargelang de persoonlijke wensen en behoeftes. Iedere student kan gebruik maken van de volledig uitgeruste gemeenschappelijke leefruimtes en de andere gemene delen.

Energie

Verschillende duurzame maatregelen worden genomen: - Behoud van de bestaande structuur, wat bouwmateriaal bespaart en nieuwe ruimte-inname vermijdt. - Gebruik van prefab gevelelementen voor efficiëntere bouw met minder afval en transport, snellere bouwtermijn en dus minder hinder. - Toepassing van duurzame technologieën zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Investering

Investeren in het studentenvastgoed van Kotter biedt een toegankelijke en aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Met een betaalbare startprijs en met diverse financieringsopties ligt het project binnen bereik van vele investeerders. Wij adviseren u hierbij heel graag verder. Kotter onderscheidt zich trouwens door zijn vastgeklikte aankoopprijs, wat bescherming biedt tegen stijgende aankoop- of bouwkosten. Bovendien zorgt het jaarlijks vernieuwen van studentencontracten voor een snellere groei van de opbrengst in vergelijking met andere huurovereenkomsten. Geniet in dit project van aankoop onder 12 % registratierechten in plaats van 21 % btw!

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting