100% VERKOCHT  

FOX apartments

Gent

Ligging

Voskenslaan 464

Bouwjaar

2021

Referentie

4576585

UITVERKOCHT!!!

UITVERKOCHT!!!

FOX apartments is een modern gebouw dat gekenmerkt is door haar lichtrijk karakter waarbij duurzaamheid/energiezuinigheid en de optimale benutting van de ruimten centraal staan. Alle appartementen zijn volledig afgewerkt, direct bewoonbaar of klaar voor verhuur. De 6 appartementen, de penthouse, de handelsruimte en 4 ondergrondse garageplaatsen zijn gelegen aan "De Sterre" in Gent. Een ideale uitvalsbasis voor iedereen die in Vlaanderen studeert of werkt, en toch de "feel" van de stad wenst. Mogelijk tot aankoop aan 6% btw.

Type units

Verkocht
Commerciële ruimte op toplocatie! Voskenslaan 464, Gent
Verkocht
Kom langs op afspraak en ontdek onze kijkappartementen! Voskenslaan 464, Gent
Verkocht
UITVERKOCHT!!! Voskenslaan 464, Gent
Verkocht
Kom langs op afspraak en ontdek onze kijkappartementen! Voskenslaan 464, Gent
Verkocht
Kom langs op afspraak en ontdek onze kijkappartementen! Voskenslaan 464, Gent
Verkocht
Kom langs op afspraak en ontdek onze kijkappartementen! Voskenslaan 464, Gent

Ligging

Aan het gekende rondpunt De Sterre bevinden zich de FOX apartments. Nabij dit centraal punt in Gent, heb je tal van belangrijke invalswegen, universiteiten/hogescholen, het Sint-Pieters-station, openbaar vervoer en grootwarenhuizen. Alsook zit je op fietsafstand van het Historisch Centrum van Gent.

exterieur foto

Exterieur

FOX apartments staat voor kwaliteit en éénvoud. De hedendaagse architectuur en de verfijnde esthetiek van dit gebouw zorgt ervoor dat het perfect wordt geïntegreerd in de stedelijke en hippe omgeving van De Sterre.

Interieur

Ruime, lichtrijke appartementen! De appartementen hebben telkens 1 slaapkamer, in elke appartement is er de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren. De penthouse heeft zelfs 3 slaapkamers. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval. En dankzij de zuidwest oriëntatie zit je op je terras, lekker in de zon. Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen en heeft berging en fietsenstalling.

Energie

In dit project mag je rekenen op de meest interessantste technieken voor de appartementen. Zo beschikt het gebouw over zonnepanelen, ventilatiesysteem type-D, glaspartijen die zowel thermisch als akoestisch zijn onderbroken en een condenserende gaswandketel met warmtewisselaar. Zodoende je jouw energiefacturen zo laag mogelijk kan houden.

Investering

Altijd al willen investeren in vastgoed? Dan bent u niet alleen. Al jaren blijkt vastgoed één van de veiligste manieren om uw spaarcenten te laten renderen. Zoek het echter niet te ver. Door te investeren in een vertrouwde omgeving houdt u vinger aan de pols en blijft uw investering ook tastbaar. Bovendien is de vraag naar kwalitatieve huurappartementen groot, wat u een quasi zeker rendement biedt.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting