87% VERKOCHT  

Park Withof II

Knesselare

Ligging

Veldstraat 54

Bouwjaar

2023

Referentie

5845151

Rustig wonen middenin prachtig aangelegd park!

Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen.  Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park.

Type units

" Rustig wonen middenin prachtig aangelegd park!"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Park Withof II bevindt zich centraal gelegen in het charmante dorp Knesselare, te midden van het schilderachtige Meetjesland. Met het bruisende dorpscentrum op slechts 400 meter afstand, zijn alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar te voet of per fiets. Hier geniet je van het authentieke dorpsleven, omringd door maar liefst 4 prachtige natuurgebieden, perfect voor ontspannende wandelingen en fietsroutes. Dankzij de nabijheid van de E40 snelweg zijn steden zoals Brugge, Oostende en Gent moeiteloos bereikbaar, waardoor Park Withof II een ideale uitvalsbasis vormt voor zowel woon-werkverkeer als voor het verkennen van culturele en winkelmogelijkheden. Ervaar de rust van wonen te midden van een weelderig aangelegd park!

exterieur foto

Exterieur

De architectuur van het gebouw wordt gekenmerkt door een uitnodigende inspringende gevel, wat zorgt voor een dynamische en eigentijdse uitstraling. Vanaf je terras of in je eigen tuintje geniet je van een weids uitzicht over het uitgestrekte park. Een professionele tuinarchitect heeft gezorgd voor een groen en duurzaam ontwerp, waarbij een ontmoetingsplek is gecreëerd die gastvrijheid uitstraalt en waar iedereen zich welkom voelt

Interieur

De appartementen zijn ontworpen met een overvloed aan ruimte, waarbij je als koper op plan nog de mogelijkheid hebt om te spelen met de niet-dragende muren, waardoor je een woning op maat kunt creëren die perfect aansluit bij jouw wensen. Er is een ruime keuze aan hoogwaardige materialen beschikbaar voor de afwerking, zodat je de perfecte ambiance kunt creëren die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Energie

Residentie Edmonde zet in op een duurzame toekomst zonder CO2-uitstoot voor verwarming en koeling, wat bijdraagt aan een schonere luchtkwaliteit voor toekomstige generaties. Door gebruik te maken van geothermische warmtepompen met diepteboringen wordt zowel de verwarming als het sanitair water opgewarmd, waardoor aardgas overbodig wordt. Met hoogwaardige vloerverwarming genieten bewoners van comfortabele warmte in de winter en passieve koeling in de zomer. Elektriciteit is enkel nodig voor de werking van de verwarmings- en koelinstallatie, terwijl de warmte rechtstreeks uit de aarde wordt gehaald via meer dan 100 meter diepe boringen. Dit resulteert in een gunstig E-peil voor het gebouw en een milieuvriendelijke energievoorziening.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting