Sluiskapelle

Knokke-Heist

Ligging

Hof ter Hemelrijke 18

Bouwjaar

2023

Referentie

6110797

Laatste nieuwbouwwoning te koop!

Welkom bij woonproject Sluiskapelle in de Sluisstraat, Westkapelle. Dit exclusieve project biedt 19 woningen te midden van het groen, met uitstekende verbindingen naar invalswegen. De laatste woning is nu te koop. Grijp deze kans en ervaar thuiskomen in een groene, rustgevende omgeving.

Type units

" Mis deze kans niet om deel uit te maken van Sluiskapelle, waar comfort en natuur harmonieus samenkomen."

— Laurent Soetens

Ligging

Welkom bij woonproject Sluiskapelle, een oase van rust en groen in het charmante Westkapelle. Gelegen aan de Sluisstraat, biedt dit project een unieke kans om te wonen in een prachtige, natuurlijke omgeving zonder in te leveren op bereikbaarheid. Geniet van thuiskomen in een groene omgeving, terwijl u profiteert van de nabijheid van belangrijke invalswegen voor een vlotte verbinding met de rest van het land.

exterieur foto

Exterieur

De woningen zijn verdeeld rondom een gemeenschappelijke tuin, wat een gevoel van gemeenschap en ruimte creëert. Daarnaast heeft elke woning zijn eigen privétuin, waardoor bewoners kunnen genieten van privacy en persoonlijke buitenruimte. Het exterieur van de woningen is uitgevoerd in de kenmerkende Knokke-stijl, die zich kenmerkt door elegante architectonische details en een tijdloze esthetiek. Deze combinatie van gedeelde en privétuinen, samen met de iconische bouwstijl, zorgt voor een unieke en harmonieuze woonervaring.

Interieur

De ruime indeling en luxueuze afwerking maken deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking dragen bij aan een gevoel van luxe en comfort in elke kamer. Van de zorgvuldig ontworpen keuken tot de elegante badkamers, elk detail is met zorg uitgekozen om een hoogwaardige woonervaring te bieden. Deze woning combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor gezinnen die het beste van beide werelden willen.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting