Cortile - woningen

Kortrijk

Ligging

Koningin Elisabethlaan 2

Bouwjaar

2025

Referentie

6283307

Thuiskomen in Kortrijk..

Altro Projects presenteert u Cortile, een exclusief nieuwbouwproject in het hart van Kortrijk. Geïnspireerd door modern design en met oog voor de natuur, biedt Cortile prachtige woongelegenheden met een royale, groene binnentuin. Geniet van rust en comfort in een bruisende stad.

Type units

" Contacteer ons en ontvang als eerst alle informatie over deze nieuwe woningen."

— Dimitri Raemdonck - Altro Projects

Ligging

Cortile heeft een uitstekende ligging in het hart van Kortrijk, een historische stad met een rijke cultuur en erfgoed. Alles is binnen handbereik: winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer. Dit project combineert het gemak van het moderne stadsleven met de rust van een groene omgeving. Met vlotte verbindingen naar belangrijke uitvalswegen en het historische stadscentrum, geniet u van zowel de levendige sfeer van Kortrijk als de ontspanning van de natuur.

exterieur foto

Exterieur

Cortile, een exclusief nieuwbouwproject in het hart van Kortrijk, combineert modern design met aandacht voor de natuur. Het project biedt een breed scala aan woningen aan allemaal rond een royale, groene binnentuin. Deze rustige oase zorgt voor een perfecte balans tussen stad en natuur. Cortile is ontworpen met de visie om stad en natuur te verenigen. Duurzame architectuur gaat er in dialoog met de groene omgeving, zodat bewoners kunnen genieten van rust en ruimte, midden in het hart van Kortrijk.

Interieur

Met een gevarieerd aanbod aan verschillende woontypes biedt Cortile mogelijkheden voor elke manier van leven. Zo is er een uitgebreide keuze aan verschillende ruime gezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers. De woningen zijn ontworpen met oog op functionaliteit en esthetiek. Door de slimme indeling en grote buitenruimtes kun je optimaal genieten van Cortile, zowel binnen als buiten. De centrale plaats van het project is de groene binnentuin, een unieke oase van rust in het midden van het bruisende Kortrijk. Je betreedt telkens een weldoordachte leefomgeving met zicht op de groene binnentuin.

Energie

In het project worden de woningen verwarmd door energiezuinige warmtepompen. Dit systeem zal ook instaan voor de productie van het sanitair warm water. Ook heeft elke unit voldoende zonnepanelen, zo zorgen wij voor een groen project met voldoende hernieuwbare energie.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting