100% VERKOCHT  

Hadlow

Kortrijk

Ligging

Rijselsestraat 27

Bouwjaar

2021

Referentie

4227593

UITVERKOCHT !!!

UITVERKOCHT!!!

Project “Hadlow Kortrijk” is gelegen op de hoek van de Rijselsestraat met de Jan Persijnstraat, in hartje Kortrijk op ongeveer 50 meter van de Grote Markt en dicht bij alle faciliteiten van de stad Kortrijk. Het gebouw is gelegen rechtover het Sint-Michielsplein, waarvoor plannen zijn binnen het stadsbestuur om dit aan te leggen tot een groenplein.

De hoekligging van het gebouw zorgt er voor dat de commerciële ruimte een uitstekende zichtbaarheid heeft. Belangrijk om weten is dat “Residentie Hadlow Kortrijk” bereikbaar is vanaf beide richtingen in de Rijselsetraat, wat niet het geval is voor alle gebouwen gelegen vanaf het project tot aan de Grote Markt.

Het bestaande appartementsgebouw is origineel gebouwd in opdracht van een ingenieur die alles goed doordacht heeft. Het gebouw is uitgevoerd in een betonstructuur die in heel goede staat is. Hierdoor is er geopteerd om het gebouw een grondige renovatie te geven, wat ook kadert in een duurzame aanpak. Door het hergebruik van de bestaande structuren verkleinen we aanzienlijk de ecologische voetafdruk.

Het project zal 6 bouwlagen tellen, met 9 kwalitatieve appartementen en een commerciële ruimte. Daarnaast kunnen wij meerdere autostaanplaatsen aanbieden in de Rijselsestraat 33, Residentie “Manderley”. Deze autostaanplaatsen zijn gelegen op de gelijkvloers en direct toegankelijk via een garagepoort.

!! Verkoop onder het stelsel van registratie rechten* !! Geen BTW !!
*Geldt niet voor de penthouse

Type units

Ligging

Project “Hadlow Kortrijk” is gelegen op de hoek van de Rijselsestraat met de Jan Persijnstraat, in hartje Kortrijk op ongeveer 50 meter van de Grote Markt en dicht bij alle diensten en voorzieningen van de stad Kortrijk. Een bruisende historische stad aan de Leie, waar jong en oud samenkomen, met vele pit­toreske cafeetjes met zonnige terrassen, tren­dy bars, drukbezochte brasseries en gezellige restaurants.

exterieur foto

Exterieur

Het architectenbureau A154 heeft een tijdloos en architecturaal design ontworpen. Hierbij is bewust gekozen voor karakter, uitstraling en leefcomfort. De voordelen van een kwaliteitsvolle leefomgeving in combinatie met de directe toegang tot de stad worden hier duidelijk uitgespeeld.

Interieur

De uitgesproken architectuur van het gebouw wordt aan de binnenkant doorgetrokken met oog voor een kwalitatieve afwerking. De appartementen hebben een eigenheid met een fris en hedendaags interieur. De optimale indeling van de appartementen zorgt voor een maximaal leefcomfort.

Energie

\\\\\\\"Hadlow\\\\\\\" is een duurzaam woonproject met 9 energievriendelijke appartementen, voorzien van het nodige comfort. Laat u in het verkooplastenboek overtuigen van dit prachtige project!

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting