45% VERKOCHT  

Klara - Lokeren

Lokeren

Ligging

H.-Hartlaan 49

Bouwjaar

2024

Referentie

6080649

Woonproject Klara: uw droomwoning in Lokeren!

Woonproject Klara, dat is comfortabel wonen aan de rand van Lokeren. Dit nieuwbouwproject, op de site van een voormalig klooster, bestaat uit 46 woningen en ligt in een rustige verkaveling.

KOOP NOG DIT JAAR EN GENIET VAN 6 % BTW IPV 21 %!

Type units

" Geniet dit jaar nog van 6 % btw!"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Het project is gelegen langs de H.-Hartlaan, op een rustige locatie weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij hartje Lokeren én interessant gelegen met een vlotte verbinding met de E17. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn daarnaast allemaal te vinden binnen handbereik

exterieur foto

Exterieur

Welkom bij Woonproject Klara, waar modern comfort en historische charme samenkomen in een uniek woonconcept. Ontdek de perfecte balans tussen rust, stijl en gemak in onze prachtige nieuwbouwwoningen. Elke woning binnen Woonproject Klara is met zorg en oog voor detail gebouwd. Onze aandacht voor kwalitatieve constructie zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis duurzaam en toekomstbestendig is.

Interieur

Elke woning is royaal uitgerust met drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte wenst. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen tuin, ideaal voor ontspanning en buitenleven. Bij Woonproject Klara staat kwaliteit voorop. De interieurs zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en moderne details, van stijlvolle badkamers tot volledig ingerichte keukens met gemelamineerde houtvezelplaat kasten.

Energie

Bij Woonproject Klara geniet u van optimaal wooncomfort. Onze woningen zijn ontworpen met de nieuwste isolatietechnieken, zonnepanelen, ... waardoor u altijd een aangenaam binnenklimaat heeft en tegelijkertijd energie bespaart.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting