City Gate

Machelen

Ligging

Kerklaan 63

Bouwjaar

2023

Referentie

5934961

Instapklare appartementen te koop in Machelen!

Welkom in het project City Gate Machelen, een mixed woonproject voor zowel bewoning als investering. Met ons mooie aanbod aan kwalitatieve appartementen, geniet u van toegankelijke instapprijzen en een groot marktpotentieel in een toekomstbuurt aan de rand van Brussel. City Gate omvat een uniek en divers aanbod, van betaalbare appartementen tot ruime penthouses. 

Bienvenue au projet City Gate Machelen, un projet résidentiel mixte destiné à la fois à la résidence et à l'investissement. Avec notre gamme attrayante d'appartements de qualité, vous bénéficierez de prix d'entrée accessibles et d'un grand potentiel commercial dans un quartier d'avenir situé dans la périphéric de Bruxelles. City Gate propose une offre unique et diversifiée, allant d'appartements abordables à des penthouses spacieux et propriétés commerciales.

Type units

" Koop nog tot eind 2024 een afgewerkt appartement aan 6 % btw!"

— Dimitri Raemdonck - projectcoördinator

Ligging

Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer en dichtbijgelegen stations is Machelen één van de toppers op vlak van bereikbaarheid voor pendelaars. En ook automobilisten die dagelijks richting Brussel trekken, zitten hier goed. Machelen heeft een vlotte ontsluiting richting de Brusselse Ring en wordt doorkruist door talrijke andere invalswegen. Steden zoals Brussel, Mechelen, Antwerpen, Vilvoorde en Leuven zijn zo vlot bereikbaar. Machelen heeft heel wat troeven die ervoor zorgen dat het in de gemeente aangenaam wonen is. Wandelen, fietsen of gewoon de sfeer opsnuiven: het kan allemaal. Met heel wat leuke horecazaakjes, winkels, parken en pleinen op wandelafstand, en de nabijheid van verschillende scholen, is deze buurt ook de perfecte uitvalsbasis voor jonge gezinnen en hun (toekomstige) kinderen.

exterieur foto

Exterieur

Het project City Gate Machelen werd mee vormgegeven door het toonaangevende architectenbureau Binst Architects, waar ontwerp en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen. De appartementen zijn een voorbeeld van tijdloze architectuur, onder meer dankzij de keuze voor natuurlijke baksteen aan de buitengevels.

Interieur

In uw appartement geniet u van het nodige comfort, ook in de keuken en badkamer. City Gate zorgt zo voor een instapklare woonst waar u zich meteen thuis voelt. Bezoek één van de kijkappartementen en laat u verrassen door de interieurafwerking van deze appartementen.

Investering

Bent u op zoek naar een investering die u bovendien niet al te veel tijd of moeite kost, en een ideaal alternatief vormt voor de grillige aandeel koers en kabbelende spaarboekjes? Dan is City Gate zeker iets voor u! De verhouding tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succesvolle pijlers maken dat uw investering gewaarborgd is.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting