Maarten III - Jules

Mechelen

Ligging

Loe Lindemansplein 1

Bouwjaar

2024

Referentie

5956417

Maarten - Mechelen: Lancering laatste fase!

In de derde en laatste fase van Maarten staat het Jules-gebouw centraal, gelegen in het hart van het Rosierpark en met uitzicht op de deeltuin.
Binnen Jules zijn er 5 ruime nieuwbouwwoningen die uitkijken op een charmante binnentuin waar de avondzon voor een gezellige sfeer zal zorgen.

Type units

Ligging

AZ Sint-Maarten maakt plaats voor een groene stadswijk. Je woont er op 500 meter van de historische binnenstad en op 5 minuten van het station – maar tegelijk aan het rustige water van de vaart en aan een nieuw park. Een ondergrondse rotatieparking, ruime fietsenstallingen en nieuwe fiets- en wandelpaden door de site heen maken Maarten volop toegankelijk voor iedereen. Niet alleen de kwaliteiten van de stad zelf trekken mensen aan, maar ook haar centrale ligging. Met een vlotte verbinding naar steden als Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel, is de rest van Vlaanderen vlakbij. Mechelen is in volle bloei: de stad is de laatste jaren steeds meer in trek als woonstad. Bewoners getuigen vol lof over de leef- en woonkwaliteit en zijn trots op hun thuis die er alleen maar mooier op wordt. Met oog voor haar historische rijkdom, wordt voor en door Mechelaars gewerkt aan een groen, veilig en bruisend Mechelen van de toekomst.

exterieur foto

Exterieur

Elk gebouw heeft door zijn inplanting, volume en ritme een eigen karakter, opgetrokken uit dezelfde materialen en in dezelfde tonen. Met appartementen, duplexwoningen, penthouses en individuele woningen biedt Maarten voor iedereen de gewenste woonbeleving. Gevarieerde woonunits werden ontworpen op maat van een diverse groep bewoners: van jonge gezinnen tot actieve senioren. Het wordt een open plek voor alle Maneblussers: niet alleen de bewoners, maar ook de buurt krijgt er een groene long bij. De site biedt niet allen woonruimte, maar ook leefruimte. De nieuwe leefstraat en een buurtpark geven de stad een extra groene verbinding en een plek om even te ontsnappen aan de stedelijke drukte.

Interieur

Elke woning beschikt over een fietsenstalling, een inkomhal met apart toilet, een lichte leefruimte met een groot schuifraam naar het terras en een volledig uitgeruste open keuken met berging. Op de eerste verdieping bevindt zich een apart toilet, een slaapkamer met ensuite badkamer en terras, een berging en een bureau bij de vide. Op de bovenste verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer te vinden.

Energie

Maarten neemt voorsprong op de toekomst: alle woningen en appartementen worden volgens BEN-normen gebouwd. Woningen die aan deze normering voldoen, verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, komt voornamelijk uit groene energiebronnen. Duurzaamheid zit enerzijds in materiële beslissingen: het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, kwalitatieve materialen, hoge isolatiewaardes en de maximale recuperatie van hemelwater. Bij Maarten kiezen we voorzieningen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor uw lage energiefactuur.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting