100% VERKOCHT  

Asperre - Verte

Mechelen

Ligging

Aspergeveld

Bouwjaar

2022

Referentie

4417606

UITVERKOCHT!

Een (t)huis op maat. Stel zelf jouw droomhuis samen.

De woningen worden op een hoogwaardige manier afgewerkt. Voor de afwerking van keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn ruime budgetten voorzien zodat je de volledige vrijheid hebt om de woning volledig naar wens af te werken. Wedden dat je je hier onmiddellijk thuis voelt? 

Voor hulp en advies kan je steeds bij een persoonlijke klantenbegeleider terecht. Tijdens een individueel overleg bespreken wij graag het project en de alternatieve indelingsmogelijkheden van de woning. 

ONDERGRONDS PARKEREN

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage. Elke woning beschikt over een private parkeerplaats, uitgerust met een stopcontact dat traag laden van elektrische wagens mogelijk maakt.  Wagens verdwijnen onder de grond, waardoor er bovengronds een verkeersluwe omgeving ontstaat met een groen uitzicht.

Type units

Verkocht
Verte 01 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 01, Mechelen
Verkocht
Verte 02 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 02, Mechelen
Verkocht
Verte 03 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 03, Mechelen
Verkocht
Verte 04 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 04, Mechelen
Verkocht
Verte 05 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 05, Mechelen
Verkocht
Verte 06 - Focus op duurzaamheid en rust Aspergeveld 06, Mechelen

" Asperre staat voor uniek en duurzaam wonen in Mechelen!"

— Nico Di Taranto

Ligging

UNIEKE LOCATIE!!! Geniet je van comfort en alle praktische faciliteiten op fiets- en wandelafstand? Op slechts 10 minuten fietsen sta je in hartje Mechelen. Een uitgebreid netwerk van buslijnen zorgt voor een snelle verplaatsing naar de binnenstad of het werk. Ook het treinstation Mechelen-centraal en Mechelen-Nekkerspoel of de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar.

exterieur foto

Exterieur

De buitengevels worden afgewerkt met pleisterwerk in warme grijstinten. De tint en textuur van het pleisterwerk kan variëren per woning. Hierdoor kent iedere woning een eigen identiteit, dat bijdraagt tot een variërend straatbeeld.

Interieur

Alle woningen worden ontworpen in een hedendaags en tijdloos design met een praktische indeling en hoog wooncomfort. Het aantal dragende wanden in de woning worden beperkt om de flexibiliteit van de indeling te vergroten. Creëer binnen grote, open ruimtes met een riante lichtinval en een fraai uitzicht op groen.

Energie

FOCUS OP DUURZAAMHEID!!! Met aandacht voor hernieuwbare en groene energie. Wie kiest voor een bijna energie neutrale (BEN) woning, draagt ook bij aan een duurzame woonomgeving. Binnenshuis zorgen de doorgedreven isolatie, vloerverwarming en een goed ventilatiesysteem voor een lage energiefactuur. In de 15 VERTE-woningen wordt er zelfs gebruik gemaakt van geothermie aan de hand van een BEO-veld. Ook rondom het huis worden er slimme keuzes gemaakt om de natuur zo min mogelijk uit te putten. De daken van de eerste verdieping van de woningen zijn uitgerust met een groendak en die van de tweede verdieping worden ingezet voor zonnepanelen. Het regenwater wordt opgevangen voor groenonderhoud.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting