100% VERKOCHT  

Ananda - Mahonia

Neder-Over-Heembeek

Ligging

Ankerstraat

Bouwjaar

2022

Referentie

4626924

Ananda - Mahonia - for a happy life!

Project Ananda heeft voor u een ideale leefomgeving gecreëerd bestaande uit 3 eigentijdse residenties, helemaal afgestemd op uw behoeften, in een aangelegd privépark vlak bij alle faciliteiten en slechts 5 km van hartje Brussel. Uw nieuwe thuis is opgetrokken met de nieuwste bouwtechnieken en voorzien van de beste energieprestaties en een superieure akoestiek. De bewoners genieten dus van een prachtig uitzicht op de vijver en het groen.

Residentie MAHONIA bestaat uit 6 duplexwoningen en 3 penthouses. 

Project Ananda a créé pour vous un cadre de vie idéal composé de 3 résidences contemporaines, adaptées à vos besoins, dans un parc privé paysagé proche de toutes les commodités et à seulement 5 km du cœur de Bruxelles. Votre nouvelle maison a été construite avec les dernières techniques de construction et présente les meilleures performances énergétiques et une acoustique supérieure. Les résidents bénéficient donc d'une vue magnifique sur l'étang et la verdure.

La résidence MAHONIA se compose de 6 appartements duplex et de 3 penthouses. 

Project Ananda has created for you an ideal living environment consisting of 3 contemporary residences, tailored to your needs, in a landscaped private park close to all facilities and only 5 km from the heart of Brussels. Your new home has been built with the latest building techniques and features the best energy performance and superior acoustics. The residents therefore enjoy a magnificent view of the pond and the greenery.

Residence MAHONIA consists of 6 duplex apartments and 3 penthouses. 


Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en/of een afspraak op ons kantoor of in ons werfkantoor ter plaatse!

Type units

Verkocht
Trendy penthouse met zuid gericht terras (33m2) Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek
Verkocht
Trendy penthouse met zuid gericht terras (27m2) Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek
Verkocht
Trendy penthouse met zuid gericht terras (27m2) Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek
Verkocht
Duplex woning met tuin en 4 slaapkamers Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek
Verkocht
Duplex woning met tuin en 3/4 slaapkamers Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek
Verkocht
Duplex woning met tuin en 3/4 slaapkamers Ankerstraat , Neder-Over-Heembeek

Ligging

Ananda ligt op een boogscheut van het 186 ha grote koninklijk domein van Laken, waar u ook het koninklijk paleis en de beroemde serres vindt. De zuidelijke rand van de gemeente Neder-over-Heembeek, waar Ananda ligt, loopt langs het kanaal en vormt de grens met de gemeenten Schaarbeek, Evere en Laken. De Brusselse Grote Markt ligt slechts op 5 kilometer, de ring ligt op 5 minuten rijden en Brussels Airport op 15 minuten. Het vlakbij gelegen Docks Bruxsel biedt tientallen winkels en restaurants, een recreatiepark, een indoor pretpark, 8 bioscoopzalen, …

exterieur foto

Exterieur

Onze architect en landschapsarchitect hebben voor u een thuishaven van groen en rust ontworpen, slechts een paar kilometers van het centrum van Brussel. De 3 kleinschalige residenties zijn ideaal ingeplant. De bewoners genieten van een prachtig uitzicht op de vijver en het groen.

Interieur

Uw appartement moet natuurlijk afgestemd zijn op wat u nodig heeft. Daarom geven wij u de mogelijkheid om de afwerking zelf te kiezen. We hebben onze partners uitgekozen op basis van hun ruime en kwalitatieve assortiment. Uw persoonlijke adviseur begeleidt u doorheen het bouwproces en bezorgt u alle informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken uit het aanbod in de showrooms van onze gespecialiseerde partners. Dankzij deze professionele omkadering richt u uw appartement in volgens uw smaak en voorkeur. Zo maakt u er het appartement van uw dromen van.

Energie

Ananda is een duurzaam woonproject met energievriendelijke appartementen en woningen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille. Tijdens het hele bouwproces wordt er resoluut gekozen voor energiezuinige technieken en materialen. Een doorgedreven isolatie vormt namelijk de hoeksteen van duurzaam bouwen. Daarnaast leveren het vermijden van koudebruggen, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing, de condensatieketel als een goede luchtdichtheid eveneens een belangrijke energiebesparing op. Om uw appartement of woning te ventileren zonder veel energieverlies, werd er gekozen voor het ventilatiesysteem type D, dat warmte uit de geventileerde lucht recupereert.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting