85% VERKOCHT  

Slennedorp

Sleidinge

Ligging

Sleidinge-Dorp 136

Bouwjaar

2022

Referentie

5388866

Laatste 3 appartementen te koop!

Residentie Slennedorp is een stijlvol nieuwbouwproject middenin het centrum van Sleidinge, bestaande uit 24 appartementen met zowel één, twee als drie slaapkamers. Dit project bestaat uit twee fasen namelijk fase A met 11 entiteiten en fase B met 13 entiteiten. Door de vele glaspartijen en ruime leefterrassen werd hier door de architect de focus gelegd op voldoende ruimtegevoel en lichtinval. Ondergronds zijn er voldoende garageboxen, staanplaatsen en kelderbergingen aanwezig, zodoende u zorgeloos kan parkeren.

Type units

Ligging

De uitvalsbasis van Slennedorp is bijzonder gunstig vanwege de aanwezigheid van het station Sleidinge en de vlotte verbinding naar de bruisende stad Gent. Deze levendige buurt biedt een heel divers aanbod aan winkels, horeca en diensten.

exterieur foto

Exterieur

De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en een strakke look. Dankzij de goede oriëntatie zit je op je terras, of in je tuintje, lekker in de zon. Beide gebouwen bestaan uit twee verdiepingen en hebben een doorlopende ondergrondse verdieping met garageboxen, staanplaatsen en bergingen.

Interieur

De appartementen beschikken over alle hedendaagse wooncomfort met lichtrijke leefruimtes, volledig afgewerkte keuken en badkamer. Bovendien kan alles nog naar eigen smaak worden afgewerkt.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting