Hogeschuur

Staden

Ligging

Hogeschuurstraat 4

Bouwjaar

2024

Referentie

5932874

6 zero energy homes te koop in Staden!

Het "Hogeschuur" project in Staden omvat de constructie van 4 halfopen en 2 gesloten woningen met 4 slaapkamers, harmonieus ontworpen in een eigentijdse interpretatie van landelijke architectuur. Elke woning bestaat uit twee volledige verdiepingen met een zadeldak en beschikt over een zonovergoten tuin met toegang achteraan. Bovendien wordt elke woning voorzien van een privé parkeerplaats met de mogelijkheid tot installatie van een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Type units

Ligging

De Hogeschuurstraat in Staden is gunstig gelegen met een combinatie van landelijke charme en goede bereikbaarheid. Staden zelf is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen in België, gekend om zijn rustige omgeving en groene landschappen. Hoewel het een landelijke omgeving betreft, zijn de voorzieningen niet ver weg. Bewoners kunnen genieten van het vredige platteland, maar hebben nog steeds gemakkelijke toegang tot nabijgelegen stedelijke centra voor winkelen, diensten en recreatie. Daarnaast biedt de ligging mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Kortom, de Hogeschuurstraat in Staden biedt een aantrekkelijke mix van wonen in een landelijke omgeving met toch alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

exterieur foto

Exterieur

Het \\\"Hogeland” project in Staden omvat de constructie van 4 halfopen en 2 gesloten woningen, harmonieus ontworpen in een eigentijdse interpretatie van landelijke architectuur. Elke woning bestaat uit twee volledige verdiepingen met een zadeldak en beschikt over een zonovergoten tuin met toegang achteraan. Bovendien wordt elke woning voorzien van een privé parkeerplaats met de mogelijkheid tot installatie van een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Interieur

De woningen zijn ontworpen om veel natuurlijk licht binnen te laten en hebben een doordachte indeling. Op de begane grond is er een entree met gastentoilet, een ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte, en aan de tuinzijde grote ramen voor een panoramisch uitzicht. Ook is er een open keuken met aangrenzende berging. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, de hoofdslaapkamer met dressing, een tweede slaapkamer, en een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Er is ook een aparte berging voor een wasruimte. De derde verdieping omvat nog twee slaapkamers en een extra berging.

Energie

Duurzaam en toekomstgericht bouwen is het centrale principe voor dit project. Daartoe werd dit project grondig bestudeerd en voorbereid op bouwtechnisch en architecturaal vlak. De daaruit voortvloeiende materiaalkeuzes en de strikt gecontroleerde uitvoering van de opbouw resulteren in een optimaal comfort en decennialang duurzaam woongenot. Met een een E-peil < 0 doen de “ZERO Energy Homes” stukken beter dan de huidige norm. Waardoor deze woningen volledig energieneutraal zijn qua verwarming! Dit betekent dat u vandaag een woning koopt, gebouwd naar de norm die pas in 2050 van kracht zal worden. Deze energiescore levert vandaag al het Europese energielabel A+ op. De woningen zijn bovendien niet alleen zeer energiezuinig, verwarmen gebeurt bovendien via geothermie, zonder gebruik van fossiele brandstoffen zoals gas of mazout. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting