100% VERKOCHT  

Hof ter Walem

Walem

Ligging

Koning Albertstraat 183

Bouwjaar

2019

Referentie

3950702

Kleinschalig woonproject met prachtig uitzicht!

UITVERKOCHT!!!

Hof ter Walem, een kleinschalig project waar al uw wensen vervuld worden. Gelegen op een unieke locatie waar u geniet van een rustige, groene omgeving en toch in de nabijheid bent van de E19 (Antwerpen-Brussel) en het openbaar vervoer.
2 gelijkvloers appartementen, 3 appartementen op verdiep 1, 3 appartementen waarvan 2 ruime duplexen op verdieping 2. Mogelijk aankoop van ondergrondse parking alsook mogelijkheid tot aankoop berging.

Type units

Verkocht
Kleinschalig woonproject met prachtig uitzicht! Koning Albertstraat 183, Walem

Ligging

Hof Ter Walem is gelegen op een unieke locatie waar u geniet van een rustige, groene omgeving en toch in de nabijheid bent van de E19 (Antwerpen-Brussel) en het openbaar vervoer.

exterieur foto

Exterieur

Hof ter Walem is een knappe en tijdloze woonproject bestaande uit 8 appartementen waarvan 2 duplex-appartementen met ruime terrassen. Hier kan u rustig en ruim wonen in een groene omgeving. De appartementen zijn ruim en licht en krijgen vorm in een tijdloos concept. Alle appartementen beschikken over aangename terrassen. Verder garandeert men een kwalitatieve afwerking waarbij rekening gehouden werd met het comfort van elke bewoner door gebruik te maken van ventilatiesysteem type D, Voldoende lichtinval, ruime budgetten naar keuze om van deze appartementen echt uw \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"thuis\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" te maken! Een lift is uiteraard voorzien.

Interieur

Met de eigentijdse architectuur en de keuze uit een groot aantal persoonlijke indelingsvarianten beantwoorden de initiatiefnemers aan de actuele vraag naar ‘wonen op maat’.

Energie

De bouwheer garandeert een kwalitatieve, energievriendelijke afwerking waarbij rekening gehouden werd met het comfort van elke bewoner door gebruik te maken van ventilatiesysteem type D.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting