100% VERKOCHT  

CLARA

Wetteren

Ligging

Nieuwstraat 43

Bouwjaar

2021

Referentie

4280546

UITVERKOCHT!!!

Gelegen in het centrum van Wetteren op de hoek met de Felix Beernaertsplein en de Nieuwstraat vinden we deze nieuwbouwresidentie "CLARA".

Dit hedendaags project bestaat uit 11 entiteiten waarvan 9 appartementen, 1 penthouse en 1 commerciële ruimte. Vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer kent dit project een zeer centrale locatie. Alle appartementen worden nauwkeurig afgewerkt, hebben een praktische indeling en zijn voorzien van een goed georiënteerd terras. Er zijn 7 overdekte staanplaatsen (prijs op aanvraag).

Dit nieuwbouwproject zal worden opgeleverd in oktober van 2021 en voldoet aan alle huidige energienormen. Ideaal voor eigen bewoning of als investering! LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP - momenteel in afwerkingsfase! Onder bepaalde voorwaarden kan u genieten van 6% BTW i.p.v. 21%.

Voor meer info of een afspraak neem contact op via steffi@altro-vastgoed.be of op het nummer 09 365 08 88.

Type units

Verkocht
Residentie Clara, moderne nieuwbouwproject in Wetteren Nieuwstraat 43, Wetteren

Ligging

Gelegen in het centrum van Wetteren op de hoek met de Felix Beernaertsplein en de Nieuwstraat vinden we deze nieuwbouwresidentie \\\\\\\\\\\\\\\"CLARA\\\\\\\\\\\\\\\". Kiezen om te wonen in Clara is ook een strategisch doordachte keuze; gelegen in de driehoek Gent-Aalst-Dendermonde, dé uitvalsbasis voor een vlotte verbinding richting Brussel (40 min) en Gent (20 min). Voor de pendelaar is het station van Wetteren op amper 750 m

exterieur foto

Exterieur

Deze moderne, architecturale ontwikkeling zal plaats bieden aan een commercieel gelijkvloers en 10 smaakvolle appartementen, verdeeld over 4 niveaus. Het gebouw is zo ontworpen dat het zich op een hedendaagse manier perfect inpast in het zeer diverse weefsel van de gemeente Wetteren.

Interieur

Alle appartementen worden nauwkeurig afgewerkt, hebben een praktische indeling en zijn voorzien van een goed georiënteerd terras. Als koper hebt u nog een vrije keuze van inrichting.

Energie

Er werd in dit project gekozen voor energievriendelijke appartementen. Tijdens het hele bouwproces wordt er resoluut gekozen voor energiezuinige technieken en materialen. Een doorgedreven isolatie vormt namelijk de hoeksteen van duurzaam bouwen.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting