100% VERKOCHT  

Marion

Wetteren

Ligging

Sportstraat 2

Bouwjaar

2021

Referentie

4087972

UITVERKOCHT!!!

Nieuwbouw residentie Marion, een moderne architecturale parel. Gelegen in het centrum van Wetteren met zijn winkels, horeca, diensten, etc.. . Alles op wandelafstand, alsook het station. Vlotte verbinding naar de E40. Project met 11 appartementen, 1 woning en 1 handelsruimte. Appartementen met veel natuurlijk lichtinval, 2 of 3 slaapkamers, terras(sen) en een kwalitatieve afwerking + elk voorzien van eigen zonnepanelen. Handelsruimte met een goede commerciële ligging. Garageboxen, fietsenberging en apart afvallokaal zijn in het gebouw ook aanwezig.

Beschikbaar: handelszaak!

Voor meer informatie, contacteer Steffi via steffi@altro-vastgoed.be of 0486 92 46 58.

Type units

Verkocht
Residentie Marion, appartement 0.2 Sportstraat 2, Wetteren
Verkocht
Array Sportstraat 2, Wetteren
Verkocht
Residentie Marion, appartement 1.4 Sportstraat 2, Wetteren
Verkocht
Residentie Marion, een architecturale parel! Sportstraat 2, Wetteren

Ligging

Residentie Marion bevindt zich in het centrum van Wetteren, op 500 m van de markt. Kiezen om te wonen in Marion is ook een strategisch doordachte keuze; gelegen in de driehoek Gent-Aalst-Dendermonde, dé uitvalsbasis voor een vlotte verbinding richting Brussel (40 min) en Gent (20 min). Voor de pendelaar is het station van Wetteren op amper 750 m.

exterieur foto

Exterieur

Een moderne en stijlvolle architectuur zorgen voor uitstraling en een tijdloos karakter. Residentie Marion biedt u prachtige, betaalbare wooneenheden in het centrum van Wetteren. De residentie is ontwikkeld volgens een uniek concept met ruime en lichtrijke appartementen als grootste troef voor dit project.

Interieur

U hebt in residentie Marion nog vrije keuze van inrichting, geheel volgens uw wensen en behoeften.

Energie

Bij het bouwen van deze appartementen worden de nieuwste materialen en technieken gebruikt, met extra aandacht voor akoestische en thermische isolatie tussen de verschillende wooneenheden. Hierdoor kunnen wij u maximaal wooncomfort garanderen. De appartementen zijn uitgerust met zonnepanelen met als doel te besparen op het elektrisch verbruik.

Bekijk alle foto's van dit project

Vindt u niet meteen wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op, we luisteren naar uw wensen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting