Investeren in Gent

Jun 20, 2024 | Vastgoed

Waarom investeren in een grootstad?

De vastgoedmarkt is in volle beweging. Wie in vastgoed wil investeren, heeft het niet altijd gemakkelijk om er het juiste pand uit te kiezen. Vooral in de stad zijn er veel mogelijkheden: nieuwbouw vastgoed, bestaand vastgoed, een te renoveren woning, een verhuurd appartement, …

Maar, beste investeerder, vastgoed in Gent is en blijft een rendabele investering met zekerheid op lange termijn.

Investeren in Gent biedt een combinatie van economische veerkracht, een innovatie vriendelijk ecosysteem, een hoge levenskwaliteit, milieubewust beleid, uitgebreide zakelijke ondersteuning, strategische ligging en toegang tot een getalenteerde arbeidsmarkt. Deze factoren maken Gent tot een dynamische en aantrekkelijke stad voor investeerders.

Investeren in Gent: uw voordelen op een rij

1. Stabiele en groeiende vastgoedmarkt

Waardestijging: De vastgoedmarkt in Gent heeft een stabiele en soms zelfs sterke waardestijging laten zien, wat betekent dat nieuwbouwappartementen in de loop van de tijd waarschijnlijk in waarde zullen toenemen.

Vraag en aanbod: Er is een constante vraag naar woonruimte in Gent vanwege de groeiende bevolking en de aantrekkelijkheid van de stad als woonplaats.

2. Hoge levenskwaliteit

Modern comfort: Nieuwbouwappartementen bieden vaak moderne voorzieningen en hogere energie-efficiëntie, wat aantrekkelijk is voor huurders en kopers.

Stedelijke voorzieningen: Gent heeft een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, culturele evenementen en recreatiemogelijkheden, wat de stad aantrekkelijk maakt om in te wonen.

3. Sterke huurmarkt

Hoge huurvraag: Door de aanwezigheid van studenten, jonge professionals en expats is er een voortdurende vraag naar huurwoningen. Dit zorgt voor een stabiele huurinkomst voor investeerders.

Huurprijzen: De huurprijzen in Gent zijn relatief hoog, wat betekent dat investeerders een goede huurinkomst kunnen verwachten.

Investeren in nieuwbouwappartementen in Gent biedt de voordelen van een stabiele vastgoedmarkt, hoge huurvraag, moderne en duurzame bouw. De combinatie van een aantrekkelijke levenskwaliteit, groeiende vraag naar woonruimte, en de zekerheid van lage onderhoudskosten maakt dit een interessante optie voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabele en relatief veilige investering.

Altro Projects heeft een aanbod van zowel off- en on market nieuwbouwappartementen met onmiddellijk rendement! Contacteer ons snel en ontvang in een persoonlijk gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars een overzicht van de beschikbare investeringsopportuniteiten. Wij hebben zowel aanbod binnen de Gentse stadsring als in toekomstbuurten met een groot meerwaardepotentieel.

Onze werkwijze?

U bent geïnteresseerd in een vastgoedinvestering, en bent op zoek naar objectief investeringsadvies ? Wij nemen deze zorg uit uw handen en gaan voor u op zoek naar het investeringsvastgoed dat aan al uw eisen voldoet.

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we de behoeften van u als investeerder gedetailleerd in kaart. Waarom investeren? Eerste keer of ervaren? Verwachtingen? Veel of weinig begeleiding? Veel of weinig risico? Mate van ontzorging?

2. Voorstel op maat

Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren stellen wij u een aantal panden/projecten voor die voldoet aan uw criteria.

3. Gedetailleerde berekening

Voelt het plan goed aan? Dan concretiseren we dit in een op maat gemaakte gedetailleerde en realistische rendementsberekening. We beoordelen het pand, zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch. Wij goochelen niet met onrealistische rendementen, maar informeren u als investeerder op een correcte basis.

4. Eigen verhuur- en beheerservice

Wij beschikken over een eigen verhuur- en beheerservice met een bewezen staat van dienst: wij halen een verhuurratio van ruim 95%. Daarnaast wordt alles voor u geregeld, indien u wenst: verhuur en administratie, maar ook herstellingen of onderhoud. Wie gerust wil genieten van zorgeloos rendement, is hier in goede handen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting