Brigitte

De Sloover

Vastgoedmakelaar

Contacteer

Brigitte

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Al 30 jaar ben ik  gebeten door de microbe van het vastgoed. Ik deed ervaring op met het begeleiden en organiseren van renovaties, interieurinrichting, projectontwikkeling, beheer van studentenpanden, verhuur en verkoop van panden. Elk nieuw dossier is voor mij een nieuwe uitdaging waar ik mij voor de volle 100% inzet.

Eerlijkheid, vertrouwen en respect zijn waarden die ik hoog in het vaandel draag. Zowel in mijn privé leven als op professioneel vlak.  Ik wandel met de glimlach en vol positiviteit  door het leven. Zelfs als er een dossier moeilijk verloopt zal ik er blijven in geloven en er voor blijven gaan. Mensen begeleiden in hun zoektocht naar hun droomwoning en samen antwoorden zoeken in dit traject, geven mij na 30 jaar nog steeds de voldoening en  de energie om er nog lang mee te blijven doorgaan.

Naast vastgoed heb ik een passie voor koken, pottendraaien, uit eten gaan en reizen. Ik ben de fiere en trotse mama van twee zonen die ook in de vastgoedsector actief zijn en sinds kort ook oma van een schattige kleindochter.

De normen en waarden van Altro, hun gedrevenheid en vakkundigheid, sluiten volledig aan bij mijn visie betreffende het vastgoed gebeuren. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt.

Nu jij nog?
Heeft u vragen of wenst u meer info, dan hoor ik het graag.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting