Kris

Dyselinck

CFO
–  BIV
507909

Contacteer

Kris

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Reeds van bij de start van mijn professionele carrière is het mijn passie om mensen te adviseren en begeleiden in commerciële aan- en verkopen. Na een periode van 15 jaar werkzaam te zijn geweest als zelfstandige in de boekensector was een 10-tal jaar geleden het moment gekomen om een nieuwe weg in te slaan. Daar het contact met de klanten in de detailhandel telkenmale toch beperkt was in tijd en diepgang, wou ik mensen beginnen begeleiden in belangrijkere transacties. Doordat ik ondertussen ook een nieuwe uitdaging had gevonden in eigen projectontwikkeling en de verkoop ervan was de keuze snel gemaakt. Vanaf dat moment staat mijn leven geheel in het teken van vastgoed.

Na een aantal jaar vooral nieuwbouw te hebben verkocht ben ik momenteel als mede-zaakvoerder het merendeel van mijn tijd bezig om Altro Vastgoedgroep verder uit te bouwen, en om mijn ervaring door te geven aan ons groeiend team van (jonge) makelaars.

De klanten, en vooral de klantentevredenheid, staan daarbij centraal, dit zowel aan de verkopers- als aan de koperszijde. Tevreden klanten en tevreden medewerkers leiden immers automatisch tot een groeiend bedrijf.

Mijn panden

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting