Wim Gevaert

Vastgoedmakelaar (BIV 510162)

Contacteer Wim

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Mijn naam is Wim Gevaert, vastgoedmakelaar en gepassioneerd door mensen en vastgoed.

Vastgoed is puur en direct. Back-to-the-basics van het verkoopproces. Hoe presenteer ik de eigendom? Start ik de bezoeken boven of beneden? Waar eindig ik een bezoek? Hoe lok ik een bod uit? Hoe volg ik de bezoekers op? Hoe behaal ik de maximale verkoopprijs? Het gaat over mensen helpen bij het nemen van een volgende stap en daar wil ik deel van uitmaken.

Alles doe ik met een goede vibe, een positieve intentie en wil ik waarde geven.

Bij Altro Vastgoed zijn de zaakvoerders Kris en Dave bezig met hun bedrijf en het uitbouwen ervan. Een hands-on mentaliteit met een enorme passie voor de beste service voor de klant, automatisatie en het zorgen voor hun team.

Bij Altro Vastgoed kan ik een meerwaarde betekenen voor het bedrijf, ik geloof het Altro-verhaal en wil er deel van uitmaken.

In mijn leven zijn 3 dingen belangrijk. Mijn gezin, lopen en vastgoed. Op mijn gezin ben ik fier, van lopen krijg ik energie en met vastgoed bedoel ik mensen kunnen helpen in het nemen van hun volgende stap.

Het vertrouwen krijgen van een verkoper betekent alles voor mij. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik ben er van ’s morgens tot ’s avonds mee bezig, tijdens de week en ook in het weekend, en als…. als het niet lukt, dan lig ik er wakker van ook. En wees gerust, ik lig nooit wakker 🙂

Mijn panden

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting