Het team van Altro Aalter in de kijker!

Jun 21, 2021 | Vastgoed

In januari 2018 openden wij de deuren van Altro Aalter in de Stationsstraat, meer dan 3 jaar later zijn wij een waarde in de verkoop van residentieel vastgoed in Aalter en omgeving.

Giel Depuydt , geboren en getogen in Bellem, is kantoorhouder en het gezicht van Altro Aalter. Giel is 10 jaar actief als BIV-erkend makelaar en kent de lokale vastgoedmarkt door en door.

Samen met Kris Dyselinck , zaakvoerder van Altro Vastgoedgroep, en Jolien Vercruysse , erkend BIV-makelaar, vormen zij een supersterk team, elk met hun specifieke vakkennis en vaardigheden om elke klant van dienst te bemiddeling, van verkoop-en verhuur tot specifiek advies op maat .

Wanneer u voor Altro Aalter kiest, kiest u als eigenaar voor een makelaar die werkt in functie van uw noden en wensen. Die weet wat voor u belangrijk is en er ook naar handelt!

 

Altro Vastgoedgroep is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor woon- en nieuwbouwvastgoed. Wij brengen deze passies samen in een uniek en verfrissend verhaal op de residentiële vastgoedmarkt. Altro wil het anders en beter doen met een kwalitatieve dienstverlening op maat van de klant. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat onze vernieuwende kijk op vastgoed tot succes leidt.

“Anders” werken is onze visie en op die lijn willen we consequent blijven lopen. Altro wil vooral meer zijn dan een optelsom van panden en projecten. Een uitmuntende, professionele totaalservice voor de klant, daar willen we hard op inzetten.

Dave Bracke – Kris Dyselinck

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting