Lancering Kaai 24 – Gent

Feb 22, 2024 | Projecten

Welkom bij Kaai 24, gelegen aan de Gentse Voorhaven op De Muide, op een boogscheut van de Gentse binnenstad maar omringd door water en groen. Kaai 24 maakt deel uit van een groter geheel dat als doel heeft de historische industriële site die de omgeving vormgaf, een nieuwe bestemming te geven. 72 woonsten, waarvan 27 appartementen bestemd zijn voor de privatieve verkoop. Elk afgewerkt met hoogwaardige materialen en met oog op duurzaamheid. Jezelf thuisvoelen met zicht op het water bij Kaai 24?  Het kost je geen moeite.

De Voorhaven

De Voorhaven is gelegen in de Gentse wijk Muide-Meulestede en is één van de best bewaarde 19e eeuwse havens van Europa. Het volledige gebied, dat gebouwd werd tussen 1882 en 1890, is beschermd en telt in totaal 15 geklasseerde monumenten. Intertijd betekende De Voorhaven een heropleving van de Gentse economie.

Vandaag krijgt de site een nieuwe bestemming. Kaai 24 is slechts een van de initiatieven die er ondernomen worden en huist op de locatie van de voormalige Loods24. Het woonproject wordt ingevuld met een mix van marktconforme koopwoningen en budget-huurwoningen. De gemeenschappelijke binnentuin doet Kaai 24 naadloos samensmelten, het uitzicht op het water is dan weer priceless.

Naast de binnentuin spelen ook de omliggende pleinen en de heraangelegde kaaien een grote rol in het eenheidsgevoel van Kaai 24. Geniet van een bijzonder zicht op de vaart en de verfrissende bries die deze met zich meebrengt of kom buren, die in tussentijd vrienden zijn geworden, tegen op de gemeenschappelijke dakkamer of dakterras met een fenomenaal zicht op de drie Gentse torens.

Hoogwaardige afwerking voor een ultiem thuisgevoel

De 27 lichtrijke twee- en drieslaapkamerappartementen bij Kaai24 die bestemd zijn voor de privatieve verkoop, zijn zo ingericht met de meest hoogwaardige materialen waaronder een half massief parket, volledig ingerichte keuken en badkamer.

 

Aan lichtinval in uw toekomstige appartement bij Kaai 24 geen gebrek: elk van de appartementen is voorzien van meerdere grote ramen en beschikt over een eigen west-gericht terras mét zicht op het water. De appartementen zelf zijn tussen de 102 en 106 m2 groot voor een tweeslaapkamerappartement, de units met drie slaapkamers meten dan weer 133 m2.

Duurzaamheid als troef

Naast de betaalbaarheid van de appartementen is ook het duurzame karakter van Kaai 24 een grote troef. Zo zal het nieuwbouwproject volledig fossielvrij zijn en werd er gekozen voor een bijzonder duurzame woonontwikkeling die mede te danken is aan de hoogwaardige materialen waarmee de appartementen gebouwd zijn.

 

Je appartement verwarmen bij Kaai 24 doe je op een erg unieke manier: er worden water/water warmtepompen voorzien, die de woonunits via het kanaalwater zullen verwarmen. Bovendien krijgt elk appartement ook vloerverwarming. Elektriciteit zal dan weer worden opgewekt door de vele zonnepanelen die zich op het dak bevinden.

Laat u inspireren

De appartementen zijn inmiddels volledig casco-klaar en wachten op uw bezoek. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en ontdek de mogelijkheden die Kaai 24 te bieden heeft.

 

Bel ons vandaag nog op 09 279 00 79 of stuur een e-mail naar dimitri@altro-projects.be om een afspraak te maken voor uw exclusieve rondleiding door Kaai 24. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen uw droom van een nieuw thuis waar te maken.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting